Antena Căutare

Românii care vor avea succes în anul 2020! Ce trebuie să faci ca să atragi norocul în viața ta

Cerasela Rogen, mentor dezvoltare spirituală, a fost invitată la emisiunea "Lumea Nevăzută" pentru a explicat cum putem să ne îndeplinim cele mai arzătoare dorințe în aul 2020, dar și ce trebuie să facem pentru a atrage succesul în viața noastră.

Românii care vor avea succes în anul 2020! Ce trebuie să faci ca să atragi norocul în viața ta
Ce trebuie să faci ca să atragi norocul de partea ta

Toată lumea își dorește să aibă parte de noroc și să atragă banii și succesul în viața de zi cu zi. Care sunt trucurile prin care poți să ajungi bogat peste noapte și ce trebuie să faci ca să atragi prosperitatea în viața ta?

Poartă în portofel solzi de pește, grâu, orez sau un trifoi cu patru foi, simboluri care atrag norocul, banii și prosperitatea în viața ta. Un talisman la fel de norocos este să ai asupra ta o monedă găurită sau o bancnotă împăturită în trei.

În plus, Cerasela Rogen a dezvăluit faptul că trebuie să ne scriem dorințele într-un carnet și să „lucrăm” des, adică să ne gândim cât mai des la ceea ce vrem, pentru ca Universul să ne trimită respectivele energii menite să ne ajute să ne îndeplinim dorințele.

Ce alte trucuri există pentru a-ți îndeplini dorințele în 2020? Află totul urmărind materialul video de mai sus, din emisiunea celor de la Antena Stars!

Secretul pe care puțini români îl știu! Ce trebuie să faci ca să ți se îndeplinească dorințele de Revelion... O tănără a renunțat la toată viața de până acum pentru a călători într-o rulotă alături de câinele ei! „M-am simțit cu a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x