Antena Căutare

Ce s-a ales de profesoara Corina Vasile, pentru care s-a sinucis elevul care îi era iubit, Ralph

Profesoara Corina Vasile, pentru care s-a sinucis acum 11 ani elevul care îi era iubit, Ralph, duce o viață lipsită de griji în Anglia, departe de românia și de oamenii care încă o mai judecă pentru trecutul ei. Femeia și soțul ei își retrăiesc a doua poveste de dragoste, departe, în Anglia, și sunt părinții unui băiețel.

Profesoara Corina Vasile, pentru care s-a sinucis acum 11 ani elevul care îi era iubit, Ralph, duce o viață lipsită de griji în Anglia, departe de românia și de oamenii care încă o mai judecă pentru trecutul ei. Femeia și soțul ei își retrăiesc a doua poveste de dragoste, departe, în Anglia, și sunt părinții unui băiețel.

Mai mult, Corina și Dragoș sunt împliniți și pe plan profesional. Ea este profesoară la o școală și câștigă un salariu anual de zeci de mii de euro, iar soțul ei ar fi ajuns director adjunct la o bancă. Cu banii câștigați de-a lungul anilor, cei doi și-au cumpărat și o casă, unde-și cresc fericiți copilașul.

Ce s-a ales de profesoara Corina Vasile, pentru care s-a sinucis elevul care îi era iubit, Ralph

Un caz ultramediatizat

Au trecut aproape 11 ani de la sinuciderea lui Bogdan Costache, zis Ralph, liceanul îndrăgostit nebunește de profesoara de română. Profesoara Corina, de la balconul căreia s-a aruncat elevul ce-i era iubit, pare să fi mers mai departe după tragedia mediatizată în toată România.

În 2007, știrea că un elev s-a aruncat în gol de la balconul locuinței profesoarei sale a devenit una de primă pagină în România. Povestea de dragoste interzisă între Corina Vasile și Bogdan Costache, zis Ralph, a fost una de neînțeles de lume.

Liceanul s-a aruncat de la balconul profesoarei sale

Într-una din zile, când se afla în garsoniera profesoarei, tânărul a decis că nu mai are pentru ce să trăiască. Iubita lui, profesoara Corina, tocmai îi spusese că această relație interzisă trebuie să înceteze. Ralph s-a aruncat în gol și a lăsat în urmă multe întrebări fără răspuns.
Ancheta a stabilit că profesoara Corina este nevinovată.

Carieră, bani, studii? Nuuuu, pentru ele podiumul e ocupat doar de DRAGOSTE! Zodiile care pun întotdeauna iubirea pe pr... Experții trag un semnal de ALARMĂ pentru europeni! „Trebuie să începem să mâncăm aceste vietăți, altfel...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x