Antena Căutare

Ce să faci ca să ți se îndeplinească dorințele! Lidia Fecioru a dezvăluit secretul!

Lidia Fecioru ne-a dezvăluit care sunt trucurile ce ne ajută să ne îndeplinim dorințele mult mai repede! Ce trebuie să faci ca să te bucuri de tot ceea ce ai vrut?

Lidia Fecioru ne-a dezvăluit care sunt trucurile ce ne ajută să ne îndeplinim dorințele mult mai repede! Ce trebuie să faci ca să te bucuri de tot ceea ce ai vrut?

Oricât de greu ar prea de crezut, îndeplinirea dorințelor ține într-o oarecare măsură și de noi. Invitată la emisiunea celor de la Antena 3, Lidia Fecioru a dezvăluit care sunt trucurile ce ne ajută să ne îndeplinim dorințele!

„Important este să nu ne facem planuri de termen lung, fiindcă planul de acasă nu se potrivește cu cel din târg”, a explicat Lidia Fecioru. Potrivit acesteia, dorințele pe care ni le punem trebuie să fie realizabile și să luăm mereu în calcul ce resurse avem ca să realizăm ceea ce ne dorim, fără a spera la ceva prea dificil sau puțin probabil.

La fel de important este să ne bazăm pe propriile forțe, căci doar asta ne dă o energie ieșită din comun și asta ne ajută semnificativ de mult la capitolul dorințe îndeplinite.

Urmărește clipul video de mai sus ca să afli mai multe detalii despre acest subiect!

Creștinii se tem! Super-Luna din ianuarie anunță o profeție cumplită! Ce se va întâmpla... O româncă a devenit erou în Italia! Președintele a decorat-o! Ce a făcut femeia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x