Căutare Live

Cum s-ar fi purtat polițiștii din China cu bătrâna de 81 de ani pe care un agent român a amendat-o, că a traversat prea lent! Imagini emoționante! Video

Dacă bătrâna în vârstă de 81 de ani amendată în București pentru că a traversat strada prea lent ar fi trăit în China, incidentul în urma căreia a fost sancționată ar fi avut un cu totul alt deznodământ.

Dacă bătrâna în vârstă de 81 de ani amendată în București pentru că a traversat strada prea lent ar fi trăit în China, incidentul în urma căreia a fost sancționată ar fi avut un cu totul alt deznodământ.

Un incident similar a fost surprins de o cameră de supraveghere din China. În imagini se vede cum un polițist se apropie de un bătrân care se mișca foarte încet pe o trecere de pietoni, într-o zonă aglomerată.

Bătrânul, care folosea cârje, a fost surprins de culoarea roșie a semaforului, la fel ca bunica de 81 de ani amendată în București.

În loc să îl amendeze, polițistul a făcut un gest incredibil. Nu a stat mult pe gânduri și l-a luat în spate pe bătrân, ca să îl treacă strada și să le permită mașinilor să treacă.

Videoclipul în care apare bătrâna amendată a devenit viral pe rețelele de socializare. În imagini se vede cum femeia explică faptul că nu se poate deplasa mai repede și că sancțiunea este nedreaptă. Spune că a traversat pe verde, doar că între timp semaforul s-a schimbat în roșu. În tot acest timp, polițistul îi scrie procesul verbal, în mașină.

Descoperire fascinantă în Noua Zeelandă. Au fost găsite rămășițele unui papagal gigant de un metru... „Oamenii urâți nu ajung nicăieri”. Un fost model își trimite fiica adolescentă să facă operații estetice, pentru că nu e...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri