Antena Căutare

Ce scoate la iveală lungimea degetului inelar despre personalitatea ta. Specialiștii au găsit explicația

Lungimea degetului inelar poate spune multe lucruri despre personalitatea ta, ajutându-i pe cei din jur să te înțeleagă mai bine.

lungimea degetului inelar
Testele de personalitate indică faptul că lungimea degetului inelar pot spune foarte multe lucruri despre o persoană, determinând anumite caracteristici. | Shutterstock

Testele de personalitate indică faptul că lungimea degetului inelar pot spune foarte multe lucruri despre o persoană, determinând anumite caracteristici.

Dacă îți compari degetul inelar cu degetul arătător, probabil vei observa că există trei variante. Fie degetul inelar e mai lung decât arătătorul, fie e mai scurt decât arătătorul sau au amândouă aceeași lungime.

Dacă degetul inelar e mai lung decât degetul arătător, atunci...

În grupul tău de prieteni, tu ești cel care e cel mai empatic, ești omul de bază și toți prietenii apelează la tine atunci când au nevoie de ajutor. Oricând cei apropiați au probleme, ei știu că tu ești salvarea lor pentru că fie îi ajuți cu o vorbă bună, un sfat sau o soluție la care ei nu se gândiseră.

Citește și: Refuzată în tinerețe, Mia Mauge a devenit model de lenjerie intimă la 55 de ani. Detaliul pentru care e atât de apreciată

Cu toate acestea, pot fi momente în care simți nevoia să spui lucrurilor pe nume, fără să mai menajezi pe nimeni. După ce ți-ai consumat energia ajutându-i pe toți, e posibil să te simți vlăguit și să vrei să te închizi în carapacea ta.

Dacă degetul inelar e mai scurt decât degetul arătător...

Acest lucru indică faptul că ești o persoană ambițioasă, încrezătoare și foarte muncitoare, fiind întotdeauna atent să dai tot ce e mai bun pentru a obține cele mai bune rezultate și pentru a-i face mândri pe cei din jur.

Ești o persoană retrasă, introvertită și îți face plăcere să petreci mai mult timp cu tine însăți, decât în preajma prietenilor sau a familiei. De asemenea, ai tendința să te convingi mai mereu că poți mai mult și să încerci să îți depășești limitele ori de câte ori apare o nouă provocare în viața ta.

Citește și: Nadine Breaty, tânăra de 22 de ani care e criticată pentru părul ei încărunțit. Cum arată femeia

Dacă degtul inelar are aceeași lungime ca degetul arătător...

Ești o persoană deosebit de calmă și eviți pe cât posibil toate conflictele. Urăști să iei parte la certuri și eviți confruntările doar pentru că știi că orice problemă se poate rezolva mereu și pe cale amiabilă. Cu toate acestea, nu te lași călcat în picioare dacă ai ceva important de spus.

Deși o spui pe un ton răspicat, întotdeauna o să eviți să te cerți, încercând să aduci liniște și pace chiar și în sânul familiei, dar și în cercul de prieteni. Joci mereu rol de împăciuitor, dar mereu știi să iei atitudine când vine vorba de îndreptarea unei nedreptăți.

Refuzată în tinerețe, Mia Mauge a devenit model de lenjerie intimă la 55 de ani. Detaliul pentru care e atât de apreciat... O femeie și-a comandat pizza, dar când a vrut să mănânce din ea a trăit o surpriză uriașă. Ce „ingredient” periculos a g...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x