Antena Căutare

Ce scrisoare a trimis un veterinar unei familii, după ce a eutanasiat câinele bătrân. Mesajul lui a adunat mii de reacții

Scrisoarea unui veterinar a devenit virală și a stârnit numeroase reacții, după ce o familie a decis s-o facă publică, în mediul online. Oamenii au eutanasiat câinele bătrân și, peste câteva zile, au primit un mesaj neașteptat.

imagine cu un tanar care a dus cainele la veterinar Galerie
Scrisoarea veterinarului a devenit virală și a stârnit numeroase reacții | sursa foto: Shutterstock

O familia și-a dus câinele bătrân la veterinar și, fiindcă nu mai era nimic altceva de făcut pentru ca animalul să aibă o viață ușoară și frumoasă, stăpânii au decis să îl eutanasieze, ca să îi curme suferința. La câteva zile după ce și-au luat rămas bun de la iubitul patruped, familia a primit o scrisoare neașteptată de la veterinar.

Ce scrisoare a trimis un veterinar unei familii care a fost nevoită să își eutanasieze câinele

Să îți iei adio de la animalul de companie nu este un lucru simplu și ușor. Printr-o situație similară a trecut și o familie care și-a dus câinele, în vârstă de 18 ani, la cabinetul unui veterinar. Fiindcă nu mai era nimic de făcut pentru ca animalul să aibă o viață ușoară și frumoasă, stăpânii animalului au decis să îl eutanasieze pe patruped.

Citește și:

La scurt timp după ce s-au despărțit definitiv de animalul de companie, medicul veterinar care s-a ocupat să eutanasieze animalul a trimis familiei o scrisoare neașteptată.

„Bună, numele meu este Helper (n.r. Ajutor). Sunt un înger. Sunt mulți îngeri în Rai și toți avem câte o sarcină. Sarcina mea este aceea de-a scrie oamenilor pentru a-i face să știe că animalele lor au ajuns în Rai. Un înger mi-a zis că sunteți îngrijorați pentru Sunny, așa că m-a rugat să vă scriu despre el. Sunny a ajuns în Rai, s-a acomodat și o duce bine. Știu că era bolnav.

A îmbătrânit și, pe măsură ce îmbătrânești, corpul nu mai este la fel de puternic ca altădată. Sunny a obosit și poate că știa că i-a venit vremea să vină aici. Și e un lucru bun, pentru că acum nu mai este nici bătrân, nici bolnav. De fapt, l-am văzut în urmă cu puțin timp și alerga și era fericit alături de alți câini. Lui Sunny îi e dor de voi și speră că o să înțelegeți că a trebuit să meargă în Rai. Într-o zi, Sunny o să fie acolo Sus, să vă întâmpine și să vă revedeți. Până atunci, noi îngerii o să îl ținem ocupat și fericit. Aici nu avem timp, așa cum aveți voi. Niciodată nu se face întuneric. E doar o mare zi. Și toată lumea este prietenoasă, așa că nu vă faceți griji. Sunny nu se va simți niciodată singur. Într-o zi, când vă veți revedea, o să fie ca și când nu v-ați despărțit niciodată. Nu fiți triști. Sunny e foarte bine. E fericit și vă trimite multă dragoste”, a fost scrisoarea trimită de veterinar familiei, arată cei de la mirror.co.uk.

Mesajul a fost publicat pe Reddit și a devenit viral, stârnind numeroase reacții în rândul internaților.

Rezultate Loto 1 iunie 2023. Numerele câștigătoare de joi la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus... Un tânăr înșelat a rămas fără grai în momentul în care a descoperit cine este amantul soției sale: „Un episod dintr-o te...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x