Ce se discută pe grupul intern de WhatsApp al Sindicatului Polițiștilor: "O să ramânem o mână de oameni. Nea Mitică, serios? E groasă!"

Mai multe mesaje de pe grupul intern al Sindicatului Polițiștilor din România au fost făcute publice. În dialogul purtat de mai mulți membri MAI, șeful organizației le recomandă să-și depun urgent dosarele de pensionare. Motivul ar fi eliminarea în viitorul apropiat a pensiilor speciale, chestiune aflate pe masa Guvernului.

Polițisti

Șeful sindicatului poliștilor, Dumitru Coarnă, le-a recomandat celor din MAI, într-un mesaj intern, să își depună urgent dosarele de pensionare dacă îndeplinesc condițiile.

Potrivit știripesurse.ro, cei mai mulți membri ai sindicatului nu sunt de acord cu îndemnul lui Coarnă și că pensionarea cadrelor MAI pe bandă rulantă ar putea conduce la o problemă mare: riscă să se ajungă la un deficit major de personal cu experiență.

Discuție între Dumitru Coarnă și un sindicalist, pe grupul de WhatsApp al Sindicatului Polițiștilor, potrivit stiripesurse.ro:

Dumitru Coarnă: Recomandati tuturor celor care indeplinesc conditiile de vechime si varsta sa solicite deschiderea dreptului la pensie urgent

Anonim: O sa ramanem o mana de oameni. Nea Mitica, serios? Nu mai asteptam putin?

Dumitru Coarnă: Foarte serios!

Anonim: Mamaaaa, e naspa

Dumitru Coarnă: Eu nu-mi permit sa fac glume pe acest subiect

Anonim: Dar daca o vor fac prin legea bugetului de stat…e groasa!!! In conditiile astea..eu ma apuc sa anunt oamenii

Dumitru Coarnă a participat marți în Camera Deputaților la dezbaterile privind proiectul PNL de eliminare a pensiilor speciale. Coarnă, reprezentantul Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual, a spus că poliţiştii au interdicţii şi incompatibilităţi şi trebuie să beneficieze de aceste pensii.

„Şi noi contribuim la bugetul asigurărilor de stat. Avem interdicţii şi incompatibilităţi. Avem 20.000 de oameni deficit în poliţie. Acest deficit este asigurat de ceilalţi poliţişti prin muncă suplimentară. Niciodatăpontajele noastre nu au fost făcute corect. Ne duceţi în zona discriminării. Să respingeţi proiectele”, a transmis Coarnă.

Ultimele știri