Antena Căutare

Ce se întâmplă când o pui pe bunica de 89 de ani domnișoară de onoare!

O tânără a decis că trebuie neapărat să o pună pe bunica sa domnișoară de onoare, pe lângă celelalte prietene. Doar că, în scurt timp, lucrurile au luat-o razna și mireasa a trăit un adevărat șoc!

Pentru orice femeie, momentul nunții este poate cel mai important din viață și îți dorești să ai alături acele persoane cu adevărat importante.

Doar că o tânără pe nume Christine a decis că bunica merită o atenție specială în ziua în care ea își unește destinul cu jumătatea aleasă, așa că a decis să o pună domnișoară de onoare.

Ce se întâmplă când o pui pe bunica de 89 de ani domnișoară de onoare!

Nu singură, desigur, ci alături de celelalte prietene ale sale. Și ca totul să fie și mai savuros, mireasa i-a spus bunicii simplu: „ești atât de bătrână pe cât vrei tu să te simți, astăzi”!

Bunica n-a mai stat pe gânduri și a decis să facă senzație! Și-a luat super rochie, s-a coafat, s-a aranjat și a făcut show de zile mari!

Așa cum era de așteptat, ideea a emoționat milioane de oameni din întreaga lume. Fiindcă, până la urma urmei, cine se bucură mai mult la o nuntă decât bunicii care te-au crescut?

Nu există cale de întoarcere! Cercetătorii vorbesc despre EFECTELE modificărilor climatice. Ce ne aşteaptă în perioada u... Trebuia să se bucure de prima zi de şcoală, dar a murit imediat după ce a făcut această fotografie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x