Antena Căutare

Ce se întâmplă cu spiritul unei persoane după moarte! „Își continuă traiectoria și...”

Cu siguranță te-ai întrebat măcar o dată în viață ce se întâmplă după moarte. Oricât de greu ar părea de crezut se pare că spiritul unui om nu își oprește existența, ci continuă să trăiască!

Cu siguranță te-ai întrebat măcar o dată în viață ce se întâmplă după moarte. Oricât de greu ar părea de crezut se pare că spiritul unui om nu își oprește existența, ci continuă să trăiască!

Spiritul, după moarte, face exact ceea ce facem noi atunci când suntem în viață. Își continuă traiectoria spirituală, continuă să existe și continuă să lucreze pentru desăvârșirea sa și pentru atingerea acelei stări de iubire necondiționată, stare care este proprie tuturor spiritelor.

Plecăm de la această iubire necondiționată, ne materializăm într-un corp fizic și ajungem să fim prelucrați, ajungem să fim șlefuiți de situații, evenimente și persoane, care ne servesc anumite lecții karmice”, a dezvăluit Ana Maria Ducuță, doctor în istorie.

Ce se întâmplă cu spiritul după moarte și ce călătorie face spiritul către desăvârșire? Află totul urmărind clipul video din emisiunea Lumea nevăzută, de la Antena Stars.

Ce înseamnă atunci când îți visezi fostul iubit sau fosta iubită! Răspunsul te va surprinde... Mesaje homofobe şi rasiste, publicate pe contul de Twitter atacat de hackeri al actriţei Jessica Alba...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x