Antena Căutare

Ce se întâmplă cu sufletul după moarte şi cum poate fi el ajutat! "Îngerii buni şi răi se vor înfăţişa înaintea sufletului"

Biserica Ortodoxă îi învaţa pe creştini că moartea semnifică "despărţirea sufletului de trup". Aşadar, aceasta este ultima menire a omului pe Pământ. Dar oare ce presupune, de fapt, acest moment?

Biserica Ortodoxă îi învaţa pe creştini că moartea semnifică "despărţirea sufletului de trup". Aşadar, aceasta este ultima menire a omului pe Pământ. Dar oare ce presupune, de fapt, acest moment?

Despre acesta, Sfânta Scriptură spune: "Şi se va întoarce ţărâna în pământ, de unde s-a luat, şi duhul se va întoarce la Dumnezeu, la Cel ce l-a dat pe El", potrivit sfaturiortodoxe.ro.

Sufletul trece prin trei stări diferite, care constituie viaţa sa veşnică: viaţa în pântecele mamei, viaţa pe pământ şi viaţa de dincolo de mormânt. Fiecare suflet despărţit de trupul său va fi în rai sau în iad.

Astfel, Sfinţii Părinţi explică ce se întâmplă în momentul în care sufletul se desparte de trup.

Un băiețel de nouă ani a devenit erou național în Germania. Și-a salvat fratele în vârstă de doi ani de la moarte cu pre... De ce avioanele sunt, în general, albe? Motivul este cât se poate de simplu!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x