Căutare Live

Ce se întâmplă cu tine dacă porți des negru! Ce secret ascunde această culoare?

Negrul este evitat de persoanele credincioase, pe motiv că ar atrage energiile negative. Totuși, ce se întâmplă cu adevărat dacă porți această culoare?

Tu ce culoare preferi?

Negrul este evitat de persoanele credincioase, pe motiv că ar atrage energiile negative. Totuși, ce se întâmplă cu adevărat dacă porți această culoare?

Mai mult de jumătate din femeile chestionate și un procent majoritar de bărbați, participanți la studiu, consideră că hainele negre îi fac pe oameni să pară mai sexy, mai inteligenți și mai încrezători.

Dovedit! Ce culori trebuie să porți la interviul de angajare pentru a obține jobul

Studiul, realizat de o companie de îmbrăcăminte din Marea Britanie, a arătat faptul că majoritatea oamenilor consideră negrul drept cea mai bună opțiune atunci când vine vorba de un interviu pentru un job sau de o întâlnire romantică.

Tu porți des negru?

Pe locul al doilea în opțiunile participanților la studiu s-a situat culoarea roșie, pe care oamenii au asociat-o cu încrederea în sine, dar și cu aroganța, unica.ro.

Dacă negrul a primit doar valențe pozitive, roșul se pare că are atât valențe pozitive, cât și negative.

Când vine vorba de o primă întâlnire, bărbații spun că ar prefera ca femeile să se îmbrace în roșu, alb sau negru. La polul opus, femeile preferă să vadă bărbații îmbrăcați în negru, alb sau albastru.

Toţi le aruncă! Dar uite CÂŢI BANI poţi face din ele.. sute de euro... Tu, cel care asculţi muzică în căşti pe stradă! Ştii care a fost prima piesă înregistrată? "Au Clair de la Lune&quo...
Parteneri
Obiceiuri pe care e recomandat să le ai în fiecare zi. Ce sfaturi oferă specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x