Antena Căutare

Ce se întâmplă dacă umpli rezervorul unei mașini cu whiskey! Experimentul care a făcut rapid înconjurul lumii

Un blogger celebru a făcut furori pe internet după ce a realizat un experiment  cu totul și cu totul inedit. Mai exact, acesta a turnat alcool într-un rezervor. 

Un blogger celebru a făcut furori pe internet după ce a realizat un experiment cu totul și cu totul inedit. Mai exact, acesta a turnat alcool într-un rezervor.

Celebrul vlogger TechRax a făcut public un videoclip în care le-a arătat internauților ce se întâmplă cu mașina dacă în loc de benzină pui alcool.

Astfel, fără să stea pe gânduri, el a umplut rezervorul cu o sticlă întreagă de whiskey, după care s-a vloggerul s-a urcat la volan ca să vadă dacă automobilul va funcționa.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dacă la început totul pare să fie în ordine, ulterior, însă, motorul începe să scoată un sunet ciudat. Mașina a rămas blocată în noroi, iar mai apoi nu a mai pornit. Se pare că în urma acestui experiment bateria și pompa de benzină s-au stricat, astfel că vor trebui să fie înlocuite.

Test de dragoste țigănesc! Alege o imagine și vezi dacă ai noroc în iubire. „Inima mea te vrea să tot stai lângă ea,/ In... Nu, chiar nu e glumă! Un preot a spovedit un bărbat, în tren, sub ochii celorlalți călători! Imaginile sunt virale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x