Antena Căutare

Ce se întâmplă în corpul tău atunci când săruți! Acesta este detaliul la care nimeni nu se gândește

Când iubim și suntem îndrăgostiți, abia că ne putem imagina relația fără momente în care ne sărutăm. Totuși, care este motivul exact pentru care recurgem la acest gest?

Când iubim și suntem îndrăgostiți, abia că ne putem imagina relația fără momente în care ne sărutăm. Totuși, care este motivul exact pentru care recurgem la acest gest?

Actul sărutului se realizează mai ales atunci când între două persoane există o conexiune emoțională puternică și atracție.

La prima vedere, sărutul pare să fie un simplu mod de a arăta că iubim. Totuși, te-ai întrebat vreodată ce se întâmplă în corpul tău atunci când faci asta?

Buzele și limba sunt părți ale corpului pline de țesut specializat în senzori. Gestul de-a săruta exercită o forță suficient de puternică pentru a stimula această zonă.

Două tinere au cumpărat un autobuz vechi și acum tot orașul vine să vadă minunea! Cum s-a transformat mașina

În scurt timp, semnalele ajung la creier și sunt eliberate substanțe responsabile de augmentarea sentimentului de plăcere.

Așadar, sărutul nu este doar o simplă atingere a buzelor, ci un întreg proces chimic ce se petrece în corpul fiecărui îndrăgostit.

Un măgăruş dintr-un comitatul Cambridgeshire din Anglia a fost numit cel ma mic măgăruş din lume!... Andrei Osanu lovește din nou, dar la sala de sport! Cum arată o ședință de zumba pe o parodie a băieților de la „Noaptea...
Zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Acești trei nativi se...
Horoscopul zilei de 4 iunie 2023. Berbecii trebuie să fie atenți la bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 4 iunie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți pe plan financiar...
Parteneri
Cel mai bun smoothie antiinflamator. Nutriționiștii îl recomandă pentru micul dejun
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x