Antena Căutare

Ce „secret” a descoperit o tânără care a umblat în telefonul iubitului său, pe ascuns. A filmat totul, fără reținere: „Are 85!”

Când iubitul său a început să se poarte din ce în ce mai ciudat, o tânără a decis să îi umble în telefon, ca să vadă ce „secret” ascunde. Totuși, ceea ce a descoperit a lăsat-o fără cuvinte. A filmat și a dezvăluit totul, fără pic de reținere.

femeie care sta pe telefon Galerie
Tânăra a dezvăluit ce lucru complet neașteptat a descoperit în telefonul iubitului său | sursa foto: Shutterstock

Tori și-a luat inima în dinți și a dezvăluit, prin intermediul unui clip video publicat pe contul său de TikTok, ce descoperire complet neașteptată a făcut în telefonul iubitului său. Bărbnatul se purta tot mai bizar, așa că a vrut să vadă ce „secret” ascunde. Nu mică i-a fost surpriza atunci când a înțeles despre ce este vorba.

O tânără a umblat în telefonul iubitului său ca să vadă ce „secret” ascunde, dar a descoperit ceva complet neașteptat

Toti este din Statele Unite ale Americii și tânăra a publicat pe contul său de TikTok o filmare în care dezvăluie incredibila situație prin care a trecut. Aceasta avea o relație cu un tânăr de ceva timp, însă la un moment dat acesta a început să se poarte diferit.

Citește și: O tânără a mers la întâlnire cu un bărbat, dar când a urcat în mașina lui a făcut o descoperire uriașă. A filmat ce a descoperit

Observând că acesta se implică tot mai puțin în viața de cuplu și că devine tot mai mult absent, femeia a profitat de un moment de neatenție din partea iubitului și i-a umblat prin telefon, ca să descopere ce „secret” ascunde acesta și de ce și-a schimbat atitudinea în ultima perioadă.

Nu mică i-a fost surpriza atunci când a descoperit ce făcea partenerul său de cuplu, în ultima perioadă. Surpriza cea mare a venit abia apoi!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Ce poate să fie mai rușinos și mai dureros decât să umbli prin telefonul iubitul tău și să descoperi că te înșală? Vă zic: să descoperi că vrea să te înșele, dar nu are cu cine! I-am umblat în telefon și am descoperit că a încercat de nenumărate ori să mă înșele, dar nu i-a reușit. Nu există rușine mia mare și nu doresc asta nici celui mai mare dușman. Și asta nu e tot!”, a dezvăluit Tori, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Citește și: O tânără a ieșit la o întâlnire cu un tip. După 5 minute, ceva neașteptat s-a întâmplat. Femeia a dezvăluit totul, fără reținere

Tânăra a recunoscut faptul că inițial i-a venit să plângă atunci când a realizat că iubitul său este infidel, dar ceea ce a urmat întrece orice imaginație!

„A tot încercat să mă înșele, investește energie din plin și timp ca să caute. Caută o fată singură care să-i ofere timpul său. Totuși, el e atât de urât și se poartă atât de bizar, iar pozele puse de el pe internet sunt atât de urâte, încât nimeni nu vrea să fie cu el. Are doar 85 de mesaje pe Tinder și totuși nimeni nu a vrut să fie cu el”, a zis femeia,dezamăgită de cele întâmplate.

Povestea sa a ajuns pe internet și a devenit virală în toată lumea, stârnind numeroase reacții în rândul internauților.

O femeie a cumpărat o casă și s-a apucat să dea cu aspiratorul când a descoperit o ușă „secretă” în podea, sub covor. Ce... De ce șoferii trebuie să deschidă ușa mașinii cu mâna dreaptă, atunci când vor să coboare. Explicația pe care puțini o ș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x