Antena Căutare

Ce spun amprentele tale despre felul în care te comporţi într-o relaţie! Testul are o precizie de 90 la sută

Un test realizat de un psiholog japonez scoate la iveală faptul că amprentele reprezintă indicii despre felul în care ne comportăm într-o relaţie amoroasă.

Un test realizat de un psiholog japonez scoate la iveală faptul că amprentele reprezintă indicii despre felul în care ne comportăm într-o relaţie amoroasă.

Potrivit secretele.com, testul a fost realizat pe 50.000 de oameni. Dupa ce a analizat personalitatea subiectilor, in special, a opiniilor cu privire la iubire si a conceptiilor despre relatiile dintre sexe, psihologul a ajuns sa imparta amprentele in 8 categorii. Se spune ca precizia acestui test este de 90%.

Daca sunteti interesati de acest test, puteti sa va comparati amprenta degetului mare de la mana dreapta cu una dintre amprentele ce se regasesc in imaginea de mai jos:

A. Reflecta o loialitate puternica fata de iubita/iubitul dumneavoastra. Sunteti gentili si amabili, dar sunteti un pic lipsiti de entuziasm.

B. Aceasta amprenta dezvaluie faptul ca sunteti o persoana cu o relatie instabila. Odata ce ati gasit o alta persoana fata de care v-ati simtit atras, ati deveni imediat interesat de ea, pentru ca mereu va place sentimentul de prospetime.

C. Cand sunteti intr-o relatie cu o persoana de sex opus, aveti intotdeauna rolul pasiv si asteptati ca deciziile importante sa fie luate de persoana opusa si nu de dumneavoastra.

D. Aveti nevoie de mult timp pentru a observa comportamentul partenerului. De indata ce ati descoperit ca nu va potriviti, veti renunta imediat. Cu toate acestea, este greu pentru dumneavoastra sa uitati trecutul si sa mergeti mai departe.

E. Sunteti o persoana romantica. Odata ajunsa intr-o relatie, mintea dumneavoatra va fi plina de fantezie si imaginatie despre aceasta noua dragoste.

F. Sunteti persoana care isi pastreaza mereu creierul treaz atunci cand intra intr-o relatie. Nu vreti sa stati cu partenerul tot timpul, si nu vreti ca partenerul sa va impuna sa petreceti tot timpul impreuna. Persoanele cu acest tip de amprenta sunt intotdeauna in cautarea unei relatii stabile care poate dura pentru totdeauna.

G. Sunteti in asteptarea unei relatii romatice, dar nu excelati la capitolul exprimare. Drept rezultat, ati pierdut foarte multe oportunitati.

H. Persoanele cu acest tip de amprenta sau cele care nu si-o regasesc in cele opt, au experimentat multe relatii esuate, pentru ca intotdeauna si-au urmat mintea si nu au luat in considerare sentimentele altora.

Sursa: secretele.com

Te lasă FĂRĂ CUVINTE! Scrisoarea unei mame pentru viitoarea noră: "Nu te cunosc încă, dar te iubesc. Mă rog la Dumn... BOLI pe care riști să le faci, în funcție de ZODIE! Te numeri printre cei bolnăvicioși?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x