Antena Căutare

Ce spun sprâncele tale despre tine și personalitatea ta

Suada Agachi, psiholog și specialist în tehnici de citire a chipului și analiza trăsăturilor faciale, a venit la Lumea Nevăzută și a explicat ce spun sprâncenele despre o persoană.

Ce spun sprâncele tale despre tine și personalitatea ta

profimedia

Specialistă spune că sprâncenele care cresc stufoase înspre porțiunea nasului reprezintă un act de rebeliune. Suada adaugă faptul că e important ca sprânceana să crească oblic, fără să aibă deviații ale firului de păr.

Cele care au sprâncenele tatuate evidențiază faptul că cineva apropiat le-a trădat sau o relație cu persoană apropiată, o soră sau o bunică, s-a degradat. De asemenea, dacă părul din sprâncere crește în formă de V înseamnă că acea persoană nu ar trebui să își facă acte, nu ar trebui să se căsătorească, decât după 30 de ani.

Ceea ce ți-a fost scris pe față, poți trăi oricând, indiferent de vârstă, explică Suada. Tehnicile de citire a chipului nu te ajută doar să îți dai seama de ceea ce urmează să se întâmple, dar poți să și schimbi ceva din viitorul tău.

Ce înseamnă când visezi bani. Toate semnificațiile acestui simbol care apare în vise... Câinele-erou care a salvat 4 pacienți dintr-un incendiu. Povestea patrupedului pe care flăcările aproape că l-au mistuit...
Ora de vară 2023. Ce decizie a luat Comisia Europeană
Trecerea la ora de vară 2023 se face pe data de 26 martie. Totuși, foarte multe țări din...
Horoscopul zilei de 22 martie 2023. Racii se vor face remarcați. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 martie 2023 spune că Racii dau dovadă de putere și perseverență...
Parteneri
Dovlecei umpluți cu legume și cușcuș. Rețetă delicioasă de post
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x