Ce spune linia dragostei despre partenerul tău și despre modul în care iubește

Fa testul si afla!

Palma unei persoane spune multe despre cum este ea în dragoste și ce îi place. Ce spune linia dragostei, prima care se formează sub degete, despre trăsăturile de caracter ale partenerului tău. Tot ce trebuie să faci este să îi pui palmele deschise una lângă cealaltă și să te convingi singură.

1. Dacă liniile sunt la același nivel. Ești norocoasă, pentru că are intenții serioase și preferă relațiile de lungă durată. Este rațional și nu-i plac schimbările bruște de situație. Este sensibil și empatic, drept pentru care îi pasă de părerile celorlalți.

2. Linia de la palma stângă este mai jos. Această persoană preferă un partener mai în vârstă și mai înțelept. Deținătorul acestor linii este bun la pat, romantic și independent, nu-i place să se supună cutumelor sociale. Ascultă adesea de al șaselea simț, care îl înșală foarte rar.

3. Linia de la palma stângă este mai sus. Bărbatul nu se grăbește să înceapă o relație serioasă și nu consideră că dragostea îl face mai fericit, dar când în final se decide asupra cuiva cu care să își împartă viața, aceea este o persoană mai tânărără decât el, pe care să o poată domina, căreia să-i fie superior și pe care să o poată învăța câteva lucruri, eventual cu o altă naționalitate. Iubește cu ochii, admiră de la depărtare, deși este foarte încrezător în forțele proprii. Este independent și are scopuri clare în viață, drept pentru care depășește ușor orice problemă, scrie feminis.ro.

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri