Antena Căutare

Te enervezi zilnic? Află ce tehnică de reducere a stresului funcționează cel mai bine pentru zodia ta

Fiecare semn zodiacal are proprii factori declansatori de stres, dar si o metoda eficienta de a se relaxa. Cu totii ne lovim zi de zi de stres, fie la locul de munca, fie in chestiunile financiare, familiale sau de sanatate.

Fiecare semn zodiacal are proprii factori declansatori de stres, dar si o metoda eficienta de a se relaxa. Cu totii ne lovim zi de zi de stres, fie la locul de munca, fie in chestiunile financiare, familiale sau de sanatate, scrie secretele.com

Unele persoane se resimt mai mult decat altele atunci cand se confrunta cu situatii stresante si, la fel, unele persoane mai norocoase au parte de mai putin stres decat altele. Acest lucru sta scris si in zodiac, astfel ca, de exemplu, un Rac reactioneaza la cu totul alti factori de stres decat un Sagetator.

IATA CELE MAI EFICIENTE TEHNICI DE REDUCERE A STRESULUI PENTRU FIECARE ZODIE IN PARTE:

BERBEC, 21 MARTIE – 19 APRILIE

Berbecii se avanta cu aplomb in problemele de peste zi, si rareori isi acorda putin ragaz pentru a se relaxa sau pentru a trai si micile bucurii ale vietii. Berbecii se pot epuiza foarte repede daca nu aloca timp si pentru relaxare si recuperare dupa munca. Desi dispun de multa energie, care ii ajuta sa traverseze cu brio chiar si o saptamana foarte incarcata, atunci cand energia li se epuizeaza, nativii dezarmeaza si isi reproseaza lipsa de eficienta din teama de a nu dezamagi. Berbecii tind sa se arunce cu capul inainte in toate problemele vietii, dar trebuie sa-si aduca aminte sa se mai si retraga din cand in cand pentru a se autoconserva. Fixeaza-ti o zi din saptamana in care pur si simplu sa nu faci nimic. Profita de acest ragaz pentru a-ti reincarca bateriile si pentru a te bucura si de lucrurile pe care esti mereu nevoit sa le treci pe planul secund.

TAUR, 20 APRILIE – 20 MAI

Taurii au o etica de lucru bine conturata, si fac tot posibilul sa-si incheie toate sarcinile de munca la timp. Traverseaza cu mare greutate esecurile, pe care le percep mai degraba ca pe o dovada de incompetenta decat ca pe o oportunitate de a creste. Taurii sunt foarte grijulii cu sentimentele celor din jur, incercand sa nu raneasca pe nimeni si evitand disputele si neintelegerile. Cele mai indicate tehnici de reducere a stresului pentru acest semn zodiacal presupun adoptarea unei atitudini mai indulgente fata de sine si mai putin autocritice. De asemenea, acesti nativi trebuie sa nu scape din vedere faptul ca nu detin niciun fel de control asupra modului in care alte persoane reactioneaza la afirmatiile lor. Fiecare interpreteaza lucrurile in felul sau, asa ca nu putem avea control decat asupra propriului mod in care gestionam situatiile la care luam parte.

GEMENI, 21 MAI – 20 IUNIE

Gemenii sunt un semn foarte dinamic, complex, capricios si foarte schimbator. Supraanalizeaza lucrurile, asa ca tind sa complice si mai mult situatiile dificile, ceea ce ii supune unui stres in plus. Gemenii adora discutiile constructive, antrenante si interesante si, in general, au o atitudine optimista si entuziasta. Cauta in primul rand sa se distreze, astfel incat se inconjoara de persoane care manifesta aceeasi atitudine energica si senina. Pentru Gemeni, principalul factor de stres il constituie propria tendinta de a supraanaliza lucrurile, asa ca trebuie sa incerce sa ridice din cand in cand piciorul de pe acceleratie la analizarea problemelor si a persoanelor din jur. Nativii Gemeni sunt firi deosebit de sociabile, asa ca se implica in orice activitate dinamica ce presupune socializare.

RAC, 21 IUNIE – 22 IULIE

Nativii Rac sunt persoane sensibile care risca adeseori sa fie intelese gresit. Sunt usor de ranit, ceea ce ii face sa se retraga si mai mult in propria carapace, in loc sa faca un pas inainte si sa isi exprime in mod deschis sentimentele. Racii au nevoie sa se simta intelesi si protejati pentru a fi in largul lor, iar atunci cand acest lucru nu se intampla, acumuleaza multa tensiune nervoasa pana ce stresul ii face sa cedeze si sa dea frau liber emotiilor. In loc sa se mai bazeze pe altii sa aiba grija de sentimentele lor si sa ii faca sa se simta in siguranta, Racii ar trebui sa invete sa se sprijine singuri pe plan emotional. Acesti nativi sunt sfatuiti sa practice tehnici de meditatie profunda si sa faca lucruri care sa le insufle siguranta si protectie. De asemenea, se recomanda sa directioneze o parte din energia lor inspre gesturi altruiste, ca de exemplu, sa se ofere voluntari la un azil de batrani, sau sa ajute o persoana varstnica la cumparaturi. Astfel vor putea sa se deconecteze mai usor de la gandurile si emotiile autodirectionate care, adeseori, ii consuma.

LEU, 23 IULIE – 22 AUGUST

Leii lupta sa detina controlul absolut asupra tuturor aspectelor vietii, si nu detesta nimic mai mult decat sa nu aiba un cuvant de spus in anumite decizii. Leii adora sa fie in centrul atentiei si tintesc spre pozitia de lider in tot ceea ce fac, fie ca este vorba de un proiect de serviciu, o afacere, sau de orice altceva care implica conducere. Leii trebuie sa invete sa se detaseze de aceste impulsuri si sa traiasca din plin fiecare clipa, fara a mai cauta sa controleze fiecare aspect al vietii lor. Tind sa fie irascibili si impulsivi, hranindu-se cu respectul si veneratia care li se acorda, dar trebuie sa invete sa isi acorde siesi acest respect si aceasta iubire mai degraba decat sa o astepte de la cei din jur.

FECIOARA, 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE

Fecioarele, ca si Gemenii, tind sa supraanalizeze lucrurile. Fecioarele au un proces de gandire foarte logic, si rareori actioneaza fara a planui totul pana in cel mai mic detaliu. Fara liste si notite care sa le ajute sa isi organizeze bine gandurile, Fecioarele cad prada cu usurinta stresului. De asemenea, acesti nativi pot fi foarte critici cu ei insisi si cu cei din jur, si se pliaza cel mai bine pe profesiile care necesita multa atentie la detalii. Nativii Fecioara sunt specialisti in rezolvarea de probleme, si le face placere sa isi puna in valoare aceste calitati inclusiv ajutandu-i pe ceilalti. In schimb, lucrurile stau complet pe dos atunci cand vine vorba de rezolvarea propriilor probleme. Pentru a reduce stresul, se recomanda ca acesti nativi sa isi noteze pe hartie toate gandurile, ideile si prioritatile, precum si sa fie mai putin critici fata de ceilalti si fata de ei insisi.

Citește mai departe!

TEST de MATEMATICĂ: 8 din 10 persoane nu se prind din prima! Ce simbol se poate pune între 2 și 3, astfel încât rezultat... Mâine, ambiția ne este pusă la grea încercare! Horoscopul zilei de 24 noiembrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x