Antena Căutare

Ce trebuie să porți în geantă ca să ai mereu noroc în viață! Vei găsi cheia succesului!

Diana Roman, specialist în Feng Shui şi astrologie chineză a mărturisit care sunt punctele cheie ce ne vor aduce ghinion sau noroc.

Diana Roman, specialist în Feng Shui şi astrologie chineză a mărturisit care sunt punctele cheie ce ne vor aduce ghinion sau noroc.

Astfel, oricât ne place sau nu să recunoaștem, anumite obiecte ne aduc noroc în viață.

„Este foarte important să avem grijă ce acțiuni facem, căci prin faptele noastre atragem sau respingem norocul”, a declarat specialistul.

Născuți în belșug! CINCI ZODII au NOROC CHIOR la BANI

În primul rând, este important ca geanta sau poșeta personală să fie mereu frumoasă și îngrijită. Dacă este ponosită și veche, aceasta va atrage energia sărăciei.

În interior este important să avem ordine, căci aceasta aduce liniște. Doamnele ar trebui să aibă grijă întotdeauna de obiectele personale și de ordinea în care sunt păstrate acestea în poșetă.

Urmărește clipul video prezentat de cei de la Antena Stars pentru a vedea ce trebuie să faci ca să atragi norocul în viața ta.

Un bărbat s-a mutat cu familia într-o veche benzinărie! Locuința arată de-a dreptul fabulos în interior!... Aproape de impact. O cometă a trecut marți ''pe lângă'' Pământ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x