Antena Căutare

Cea mai batrana femeie din lume are 121 de ani!

Secretul unei vieti lungi ar putea fi gasit in Amazon. Survival International, o organizatie ce apara drepturile indigenilor sustine ca Maria Lucimar Pereira se pregateste sa isi sarbatoreasca cea de-a 121-a zi de nastere, o realizare care o transforma in cea mai batrana persoana din lume.

Pereira, membra a tribului Kaxinawa, vorbeste doar limba sa tribala. Ea are un stil de viata sanatos ce include o dieta ce consta din peste proaspat, piure de banane, radacini de legume si carne facuta la grill, ea evitand sarea, zaharul si alimentele procesate.

Chiar cu putin timp in urma insa, Besse Cooper a intrat in cartea recordurilor ca fiind cea mai batrana persoana din lume dupa ce si-a sarbatorit cea de-a 115-a zi de nastere. Motivul pentru care nu a fost detronata insa in mod oficial de Pereira este pentru ca cea din urma nu are niciun document care sa ii dovedeasca varsta.

Oficialitatile braziliene au fost cele care u descoperit accidental varsta femeii la o verificare a certificatelor de nastere si incearca sa afle daca nu a fost vorba de vreo greseala. Pana se face lumina, Cooper isi pastreaza titlul. Secretul ei? Femeia spune simplu ca isi vede de treaba si nu mananca fast-food.

Foto: atalaiaagora.com.br

FOTO! O catea alapteaza purcelusii stapanului... VIDEO! Iisus a aparut pe cerul din Insulele Reunion!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x