Live acumiUmor
Prime Time 20:30iUmor

Cea mai bătrână mireasă din lume s-a căsătorit la 102 ANI cu un bărbat cu 18 ani mai tânăr! Cum l-a cucerit pe mire. „M-a fermecat!”

Cea mai bătrână mireasă din lume s-a căsătorit la vârsta de 102 ani, cu un bărbat cu aproximativ 18 ani mai tânăr, care a așteptat mult timp ca ea să îi accepte cererea în căsătorie.

Ilustraţie.

Minnie Munro este numele care apare în Cartea Recordurilor cu titlul de „cea mai bătrână mireasă din lume”.

Femeia, din Australia, s-a căsătorit cu Dudley Reid, în vârstă de 83 de ani, pe data de 31 mai 1991, în suburbia australiană Point Clare din New South Wales.

Nunta lor a avut loc în curtea azilului de bătrâni în care se aflau internați amândoi. Copiii, nepoții și strănepoții lor au venit la eveniment.

„M-a așteptat mult timp, iar eu sunt destul de bătrână, așa că am decis să accept”, a spus Minnie Munro la acea vreme.

Dudley Reid a promis să aibă grijă de „această femeie minunată pentru tot restul vieții lui”.

Cei doi s-au îndrăgostit unul de altul după ce s-au întâlnit la un centru pentru servicii de sănătate, cu patru ani înainte de a se căsători.

„Am văzut-o într-o încăpere și m-a fascinat. M-a fermecat cu felul ei scoțian de a fi. A fost din prima o atracție puternică”, a spus atunci Dudley Reid.

În ziua nunții lor, Minnie Munro și Dudley Reid și-au promis să profite cât mai mult de timpul ce le rămăsese la dispoziție.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro