Căutare Live

Cea mai bună gustare de vară! Paste reci cu ton, roșii și măsline

Ce poate fi mai gustos, pe timpul verii, dacă nu o porție de paste reci cu ton, roşii şi măsline?Reţeta este extrem de simplă iar gustul,cu siguranță, te va cuceri.

Ce poate fi mai gustos, pe timpul verii, dacă nu o porție de paste reci cu ton, roşii şi măsline?Reţeta este extrem de simplă iar gustul, cu siguranță, te va cuceri.

Iată de ce ingrediente a i nevoie și cum se prepară (pentru două porții) :

200 g paste
1 cutie mare de ton - 160 g
250 g rosii, de preferință de roşii cherry
70 g măsline negre
ulei masline
busuioc
piper

Mod de preparare:

Se pun pastele la fiert în apă fierbinte, sărată, iar când sunt aproape gata se scurg, apoi se trec sub jet de apă rece. Tăiaţi roșiile bucățele şi le presăraţi-le cu puțină sare. Tonul se scurge de apă sau dacă folosiți ton în ulei, nu scurgeți uleiul, ci turnaţi-l peste roșii.

Se adaugă pastele și măslinele, peste care se pune puțin ulei crud de măsline, după gustul fiecăruia. După ce amestecaţi totul, se adaugă frunzele de busuioc, tăiate.

Aceste paste sunt mai bune dacă sunt servite după câteva ore, pentru a avea timp să se amestece aromele.Opţional, puteţi adăuga cubulețe de mozzarella.

VARA DELICIILOR! Încă un desert de preparat acasă în numai câteva minute: Panna Cotta. Toți îți vor cere rețeta!... A tăiat o lămâie şi a pus-o pe noptieră! Rezultatul? Nu s-ar fi aşteptat niciodată la asta...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri