Antena Căutare

Cea mai ciudata casatorie din lume: o tanara s-a maritat cu o cladire!

Una dintre cele mai ciudate casatorii din lume a avut loc in Statele Unite. O tanara in varsta de 25 de ani s-a maritat cu o cladire veche de 107 ani. Ceremonia s-a desfasurat conform traditiei: rochie de mireasa, invitati, machiaje extravagante, baloane de sapun, caini vagabonzi si muzica.

Nunta a avut insa si un scop foarte clar. Pentru ca, dincolo de momentele amuzante, ceremonia simbolica este o incercare de a salva un cartier din Seattle de la demolare. Mireasa acuza Primaria ca tine partea dezvoltatorilor care vor sa-i alunge din cartier pe oamenii de rand, pentru a construi locuinte de lux.

Femeia spune ca, in loc sa fie daramat, vechiul depozit ar putea deveni centru comunitar pentru artisti, copii si oameni fara adapost.

Cremonia s-a incheiat insa cu o nota mai curand festiva decat politica. Si, oricate glume se pot face despre aceasta casnicie, nu se poate spune ca nu are o fundatie solida.

"Shieldcroc", stramosul crocodilului african, descoperit in Maroc... VIDEO! Cu sania legata de masina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x