Antena Căutare

Te trec fiorii! Cea mai faimoasă fantomă bântuie și astăzi! Este îmbrăcată în alb și își ține capul în poală, după ce a fost executată pe nedrept

Cea mai faimoasă fantomă bântuie și astăzi, îmbrăcată în alb și ținându-și capul în poală, apărând adesea într-o trăsură cu un cal de asemenea decapitat. Stafia nu are nimic din frumusețea pe care o avea tânăra căreia îi aparține – Anne Boleyn, cea de-a doua soție a regelui Henric al VIII-lea al Angliei, pe care acesta a executat-o deoarece nu i-a oferit moștenitorul pe care și-l dorea.

Cea mai faimoasă fantomă bântuie și astăzi, îmbrăcată în alb și ținându-și capul în poală, apărând adesea într-o trăsură cu un cal de asemenea decapitat. Stafia nu are nimic din frumusețea pe care o avea tânăra căreia îi aparține – Anne Boleyn, cea de-a doua soție a regelui Henric al VIII-lea al Angliei, pe care acesta a executat-o deoarece nu i-a oferit moștenitorul pe care și-l dorea.

Acum, Anne Boleyn ar bântui mai multe locuri din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord.

Unul dintre aceste locuri este Blickling Hall din Norfolk, locul în care s-a născut Anne Boleyn. Se crede că în anul 1536, când vestea morții ei a ajuns aici, au fost văzuți patru cai decapitați trăgând un trup decapitat prin oraș.

Fantoma lui Anne Boleyn ar apărea în fiecare an, pe 19 mai, într-o trăsură condusă de un bărbat fără cap, în timp ce ea își ține propriul cap în poală. Trăsura s-ar apropia fără zgomot de Blickling Hall, după care s-ar face nevăzută.

Turnul Londrei – unde a fost executată Anne Boleyn, este un alt loc bântuit de aceasta. Aici, Anne Boleyn și-ar face apariția frecvent.

Ea a mai fost văzută în White Tower, catedrala Sfântului Petru ad Vincula, unde a fost înmormântată, și în Green Tower și Queen’s House.

Te trec fiorii! Cea mai faimoasă fantomă bântuie și astăzi! Este îmbrăcată în alb și își ține capul în poală, după ce a fost executată pe nedrept

Cea mai faimoasă apariție a fantomei lui Anne Boleyn datează din 1864, când generalul Dundas a susținut că a văzut-o plutind, îmbrăcată în alb. Generalul ar fi atacat-o cu o baionetă, după care a realizat că are de-a face cu o fantomă.

În preajma Crăciunului, fantoma apare la Castelul Hever, unde Anne Boleyn a crescut. Crăciunul era sărbătoarea ei preferată. Ea ar apărea sub un copac unde ea și Henric al VIII-lea au petrecut momente frumoase, înainte de căsătorie, sau plimbându-se pe podul de pe lacul Eden.

De asemenea, fantoma lui Anne Boleyn pare în Castelul Windsor, dec e acesta este cel mai vechi castel ocupat din lume, și locuința reginei.

Un alt loc bântuit de Anne Boleyn ar fi Palatul Lambeth, unde ea ar fi fost condamnată la moarte, înainte de a fi dusă la Turnul Londrei, pentru a fi executată.

Au fost spuse numeroase povești triste despre regina care a implorat pentru a-i fi scutită viața. Ea ar putea fi auzită plângând în aparițiile ei.

După ce în ianuarie 1536, Anne Boleyn a pierdut o sarcină, Henric a declarat că a fost sedus să se căsătorească. În martie 1536, Henric o curta pe Jane Seymour, iar la 2 mai 1536 a acuzat-o pe Anne de înaltă trădare, a arestat-o și a închis-o în Turnul Londrei. „Crima" de care a fost acuzată Anne Boleyn se referea la presupuse legături amoroase cu cinci bărbați, dintre care unul era chiar fratele ei, George. Deși nu au existat dovezi, toți șase au fost găsiți vinovați atât de adulter, cât și de complot, pentru a-l ucide pe Henric al VIII-lea. Anne Boleyn a murit executată pe 19 mai 1536.

N-ai mai pomenit așa ceva! Un preot, în mijlocul unui scandal monstruos după ce și-a etalat pe internet gențile și panto... Familia Regală a României și a Marii Britanii. De câți ani durează relațiile regale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x