Antena Căutare

Cea mai frumoasă cerere în căsătorie, la raliu! Bogdan a oprit motorul, a îngenunchiat la marginea drumului şi şi-a cerut iubita de soţie

Cursă de raliu cu emoţii pentru un pilot clujean. A întrerupt Cupa Hunedoarei, însă, a avut un motiv bine întemeiat. În plină competiţie, Bogdan a oprit motorul, a îngenunchiat la marginea drumului şi şi-a cerut iubita de soţie.

Cursă de raliu cu emoţii pentru un pilot clujean. A întrerupt Cupa Hunedoarei, însă, a avut un motiv bine întemeiat. În plină competiţie, Bogdan a oprit motorul, a îngenunchiat la marginea drumului şi şi-a cerut iubita de soţie.

CITEȘTE ȘI: Cea mai inedită cerere în căsătorie! O româncă a fost cerută de soție de la bordul unui avion militar

Motoare turate, curbe periculoase şi multă adrenalină în startul raliului VTM din Hunedoara! Un start la care s-au aliniat şi Daciile. E drept, tunate!

Printe competitori s-a evidenţiat şi micuţa Natalia care, la 14 ani, e cea mai tânără participantă la raliu. Pe cât de mică, pe atât de ambiţioasă e puştoaica pasionată de viteză. Munceşte din greu pentru a ajunge în cea mai importantă competiţie pe patru roţi!

Drifturile spectaculoase pe traseul montan au făcut deliciul spectatorilor

Nu doar virajele au crescut nivelul adrenalinei, ci şi o emoţionantă cerere în căsătorie. Bogdan, un tânăr de 23 de ani, a decis să facă pasul cel mare chiar în timpul raliului. Cu inima. cât un purice, de emoţie!

„Cred că era cadrul cel mai potrivit să fac trecerea, să iau startul în cursa vieţii alături de ea. Totul a fost pregătit, din timp, în cel mai mic detaliu”, a spus băiatul.

Astfel au încheiat o cursă pe care şi-o vor aduce aminte pentru tot restul vieţii.

Cât de răzbunătoare sunt semnele zodiacale! Fecioara caută punctul slab al celui care a supărat-o şi dă lovitura de gra... În România există o comună fără cimitir, iar morţii sunt îngropaţi în grădina casei. “ Nu-ţi prea poţi permite să rămâi ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x