Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)

Priviți cea mai ingenioasă cerere în căsătorie de până acum! A rescris un film Disney pentru iubita lui iar reacția ei este savuroasă - VIDEO

Oricine poate sta în genunchi și poate rosti clasicele cuvinte „Vrei să fii soția mea?”, dar sunt unii bărbați care transformă această propunere într-un moment greu de uitat. Este și cazul lui  Lee Loechler care a piratat în mod ingenios filmul animat preferat al iubitei sale, „Frumoasa adormită”, de la Disney, pentru a-i cere mâna. 

Cea mai ingenioasă cerere în căsătorie

Loechler și-a animat literalmente iubita în film și a făcut ca prințul fermecător al filmului să pară că-i aruncă un inel din interiorul ecranului. Imediat după propunere, tânărul creativ a distribuit videoclipul pe YouTube.

„În ultimele șase luni, am lucrat cu un ilustrator pentru a mă anima pe mine și iubita mea în filmul ei preferat „Frumoasa Adormită”. Pe 30 decembrie 2019, i-am pus cea mai importantă întrebare într-o sală de cinema plină cu prietenii noștri și familia”, a spus acesta la descriere.

Acesta a filmat pe tot parcursul filmului atât reacția iubitei sale la scenele schimbate, cât și ecranul cu cu acțiunea. Mimica ei facială dovedea de fiacer dată că era total confuză în legătură cu filmul, iar momentul când s-a prins despre ce este vorba a izbucnit în plâns.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro