Antena Căutare

„Cea mai leneșă mamă din lume” a inventat o nouă metodă de a da un copil în leagăn! A legat o funie, de la etajul patru! Video

„Cea mai leneșă mamă din lume” a legat o funie de leagănul din fața blocului în care locuiește, pentru a-și putea legăna fetița stând lângă o fereastră, fără să mai coboare de la etajul patru.

„Cea mai leneșă mamă din lume” a inventat o nouă metodă de a da un copil în leagăn! A legat o funie, de la etajul patru! Video
Capturi video.

Într-o înregistrare video făcută de un vecin, se vede cum o fetiță îmbrăcată cu o giacă groasă este dat în leagăn cu ajutorul unei funii legate de leagăn ce urcă până la o fereastră de la etajul patru al unui bloc.

„Cea mai leneșă mamă din lume”, potrivit Daily Mail, și-a scutit astfel un drum, dar a generat numeroase critici pe internet, după ce filmarea a fost publicată pe platformele de socializare.

„Se putea termina rău! Când ar fi avut timp să reacționeze în caz că, de exemplu, ar fi înșfăcat-o cineva din leagăn?” și „Deloc impresionat! De ce ai sta să tragi de o funie în loc să cobori și să împingi leagănul, petrecând timp de calitate alături de copilul tău?”, au fost două dintre comentarii.

Înregistrarea video a fost făcută vineri, în Rusia. Nu este clar dacă la fereastră se afla mama copilei sau un alt membru al familiei ei, deși presa străină a numit-o pe persoana de la geam „cea mai leneșă mamă din lume”.

Cărţi vechi cu semnătura olografă a lui Arghezi, Nichita Stănescu, Eliade sau Labiş, clasate în patrimoniul naţional, în... „N-am fost în viața mea mai speriat!”. Un tată și-a salvat copilul surprins de o avalanșă. Momentul a fost filmat! Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x