Antena Căutare

Cea mai SCUMPĂ notă din LUME! Au plătit pe un PRÂNZ cât nu mănâncă alţii în două vieţi

Suntem obişnuiţi să auzim de oameni care aruncă mii de euro pe maşini sau pe vacanţe, dar mai rar îi descoperim pe aceia care plătesc o sumă enormă pentru un simplu prânz. Nota s-ar putea să-i întristeze pe cei care trăiesc de pe-o zi pe alta

Suntem obişnuiţi să auzim de oameni care aruncă mii de euro pe maşini sau pe vacanţe, dar mai rar îi descoperim pe aceia care plătesc o sumă enormă pentru un simplu prânz. Nota s-ar putea să-i întristeze pe cei care trăiesc de pe-o zi pe alta.

Un restaurant din New York a avut parte de clienţi fără limită pe card. Au consumat diferite specialităţi, dar atunci când a venit vorba de băutură n-au ţinut cont de preţuri.

Au fost comandate cele mai scumpe sticle de vin, iar nota de plată i-a făcut fericiţi pe patroni. 47.221 de dolari!!! Şi nu ieşeau mai bine cu nişte cartofi prăjiţi ori o ciorbă de fasolică?

FOTO: Sunt GEMENE, dar numai UNA a FUMAT! După 16 ani, efectul e DEVASTATOR... Gest IMPRESIONANT! A așteptat jumătate de SECOL pentru a se însura cu persoana iubită...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x