Antena Căutare

Cea mai sexy bunică din lume dă sfaturi de frumusețe femeilor de pretutindeni. Ce vârstă are și ce face pentru a arăta așa

Gina Stewart are 53 de ani și arată într-un mare fel! A fost supranumită „cea mai sexy bunică din lume” și multe tinere sunt invidioase când o văd. Nu doar Mama Natură a ajutat-o să arate așa, ci și faptul că petrece timp pentru a se îngriji. Femeia din australia a împărtășit câteva dintre trucurile ei de frumusețe.

Colaj cu Gina Stewart Galerie
Gina Stewart, supranumită „Cea mai sexy bunică din lume" ne împărtășește secretele ei pentru a rămâne tânără | Profimedia

Gina Stewart, supranumită „Cea mai sexy bunică din lume" ne împărtășește secretele ei pentru a rămâne tânără. Dormitul suficient, hidratarea și produsele organice pentru piele se numără printre trucurile ei.

Gina, care e urmărită de sute de mii de oameni pe rețelele sociale, susține că nu și-a făcut niciodată intervenții cu botox, sau fillere. În schimb, femeia născută în 1970 se concentrează pe îngrijirea naturală a pielii, cum ar fi ungerea zilnică a corpului cu ulei de cocos organic.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Cea mai sexy bunicuță din lume a făcut furori la plajă. Cum arată chipul femeii și ce vârstă are, de fapt

Ce trucuri de frumusețe are Gina Stewart, „cea mai sexy bunică din lume"

„Cea mai sexy bunică din lume" are 53 de ani și este din The Gold Coast, Australia. Femeia a pozat pentru o revistă pentru adulți și are mulți fani pe rețelele sociale, iar recent a împărtășit modul în care își menține aspectul strălucitor. Și nu este vorba de o cremă scumpă cu un preț mare, potrivit mirror.co.

Gina a explicat că cel mai bun mod de a avea pielea unei adolescente la pste 50 de ani este să te hidratezi, dar ea susține că nu este suficient să servești un pahar de apă de la robinet. „Eu beau exclusiv apă filtrată și ocazional consum ceai de mușețel sau ceai verde pentru antioxidanții lor", a povstit australianca.

Gina a împărtășit că trucul ei de la duș este simplu și ușor de urmat. Australianca încheie fiecare duș cu un jet de apă rece pentru a-și strânge pielea, iar odată ce a ieșit din duș, ea se hidratează cu ulei de cocos organic. „Îmi mențin pielea bine hidratată pentru a-mi păstra aspectul tineresc încă de la 19 ani”, a povestit ea.

Citește și: Galerie foto de senzaţie! DA, este mamă a patru copii şi BUNICĂ. Câţi ani are, de fapt, femeia din imagine

Gina a dezvăluit, de asemenea, că își masează linia maxilarului pentru a stimula circulația, își dă mereu cu SPF pentru a se proteja de soare și, de asemenea, merge în mod regulat la saună pentru a-și detoxifia pielea. Și dacă asta nu era de ajuns, ea se supune la terapie cu lumină roșie de trei ori pe săptămână pentru reducerea ridurilor.

„Îmi mențin o greutate sănătoasă care îmi păstrează structura facială și colagenul, evitând pierderile extreme de greutate. Tratarea mea în camerele de criogenare mă face să mă simt revigorată și euforică, fac acest lucru de câteva ori pe lună. Analiza regulată a părului meu mă ajută să identific deficiențele nutritive și să îmi adaptez suplimentele în consecință”, a spus Gina Stewart.

Doar 1% din populație vede iepurele ascuns printre pisici. Iluzia optică a împărțit efectiv internetul în două... Un satelit scăpat de sub control se apropie de Pământ și va intra în atmosferă miercuri dimineața...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x