Antena Căutare

Moarte suspectă! Cea mai sexy jucătoare de poker din Rusia, găsită fără viață în baie

Liliya Novikova, cunoscută drept „cea mai frumoasă jucătoare de poker” a fost găsită moartă în baie. Ce suspectează autoritățile în cazul bizar al tinerei?

Liliya Novikova, cunoscută drept „cea mai frumoasă jucătoare de poker” a fost găsită moartă în baie. Ce suspectează autoritățile în cazul bizar al tinerei?

Tânăra de 26 de ani care ajunsese una dintre cele mai cunoscute jucătoare de poker în Rusia, a avut parte de o moarte extrem de bizară. Unii ar spune că a fost un accident total nefericit, în timp ce alții își pun mii de întrebări. Liliya Novikova era singură în locuință în timpul producerii accidentului.

Părinții, alertați de faptul că fata nu răspundea la telefon, au apelat la autorități. Din păcate, corpul fără viață al jucătoarei de poker a fost găsit în baia apartamentului său din Moscova. Oamenii legii suspectează că ar fi decedat electrocutându-se accidental folosind uscătorul de păr sau încercând să încarce telefonul în umezeala din baie.

A studiat matematica la o universitate de top, dar jocul de poker i-a adus succesul

Cu toate că tânăra a urmat cursurile de matematică ale unei universități de top din Rusia și era licențiată în inginerie, a decis să-și urmeze pasiunea pentru poker. A avut de-a lungul timpului oferte, de nerefuzat pentru unii, din partea unor companii prestigioase care activau în domeniul în care se specializase, dar nimic nu a înduplecat-o. Vocația i-a devenit profesie la scurt timp, astfel că a ajuns rapid să fie cunoscută atât în mediul online cât și în viața reală.

Liliya Novikova și-a făcut propriul canal de poker unde anima diverse workshop-uri și masterclass-uri pentru începătorii jocului de noroc. De asemenea, a semnat un contract și cu unul dintre cele mai cunoscute site-uri de poker, PokerStars. Daily Mail informează că fanii sunt devastați în urma decesului tinerei. Tragicul accident s-a petrecut cu doar câteva zile înainte ca aceasta să împlinească 27 de ani. „Mi-ar fi plăcut ca Lilya să fi apărut din nou online şi să ne spună că e în viaţă”, s-a exprimat îndurerat Sergey Beloglasov, un fan al tinerei vedete, citează The Sun.

Solstițiul de vară 2019: când are loc și cum ne influențează... Site-ul Curții Consituționale din România a fost atacat de hackeri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x