Antena Căutare

Cea mai tare casnică din lume! Povestea femeii care a devenit milionară din plictiseală. A cumpărat o insulă pustie și s-a îmbogățit

Drumul de la casnică la milionară nu a fost lung pentru ea. Chiar acum aflăm povestea unei femei care a cunoscut succesul din plictiseală. Haideţi să vedem cum a reușit să transforme 15,000 de dolari într-o afacere de milioane.

Drumul de la casnică la milionară nu a fost lung pentru ea. Chiar acum aflăm povestea unei femei care a cunoscut succesul din plictiseală. Haideţi să vedem cum a reușit să transforme 15,000 de dolari într-o afacere de milioane.

Melita Hunter era o simplă casnică, din Australia. A ajuns în anul 2004 în Cambogia împreună cu soțul ei, care a primit un loc de muncă în această ţară. Planificau să rămână pentru maximum un an, însă lucrurile au luat o turnură neobişnuită. Odată ajunși acolo, Melita se plictisea de moarte.Era singură, soțul muncea. Moment în care a început să exploreze frumusețile Cambogiei. La mai puțin de un an, ea a hotărât să cumpere o insulă pustie pentru suma de 15,000 de dolari. A amenajat-o și s-a transformat în destinația vieții ei.

Nu au pornit la drum cu gândul că vor deveni milionari, însă lucrurile au luat o turnură favorabilă. Au dezvoltat un concept care nu a mai fost întânit până acum. Astăzi, colțișorul de rai poartă numele de Song Saa Resort. Este un complex fabulos care fascinează nu doar prin frumusețea naturii, ci și prin serviciile de lux.

Conceptul lor este unul deosebit. Nu există absolut nimic care să perturbe natura și mediul înconjurător. Mai exact, imobilele au fost construite cu materiale naturale, iar bucătăria este una tradițională, sănătoasă, unde alimentele nocive nu au loc. Prețul unei nopți în raiul bio este de aproximativ 900 de dolari. Ei nu au adus doar o idee nouă de afaceri. Au creat locuri de muncă pentru localnici. Mai mult, Melita investește profitul în acțiuni caritabile.

Australianca conduce acum o afacere de milioane, iar lucrurile merg din ce în ce mai bine pentru ea, semn că a reușit cu succes să transforme un plan de afaceri în care a investit 15,000 de dolari, într-un super business.

Cea mai nouă senzație a Instagramului. Tu ai o poză făcută așa?... Se munceşte jumătate de an pentru STATUETELE de la Oscar! Anul acesta, premiile vor fi inspirate din cele înmânate în 19...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x