Antena Căutare

Cea mai veselă casă din cartier este motiv de scandal în Consiliul Local al orașului! „Nu pot să cred că cineva ar face asta vecinilor!”

O casă colorată i-a înnegrit de furie pe locuitorii unui cartier din Los Angeles. Locuinţa care are pictate emoticoane uriaşe atrage din ce în ce mai mulţi turişti gălăgioşi. Supăraţi, vecinii au dezbătut cazul în Consiliul Local al oraşului.

O casă colorată i-a înnegrit de furie pe locuitorii unui cartier din Los Angeles. Locuinţa care are pictate emoticoane uriaşe atrage din ce în ce mai mulţi turişti gălăgioşi. Supăraţi, vecinii au dezbătut cazul în Consiliul Local al oraşului.

Casa decupată parcă din benzile desenate a devenit mărul discordiei pentru vecinii unui cartier din Los Angeles. Locuitorii se plâng că nu mai au linişte în vecinătea de la malul Oceanului din cauza turiştilor care vin să fotografieze faţada inedită a imobilului. Mai mult, ei consideră că locuinţa va scădea preţul proprietăţilor din zonă.

„Am fost atât de surprinsă că cineva le-ar face aşa ceva vecinilor şi am fost şi mai surprinsă că locuieşte pe Plaja Manhattan. Suntem cu toţii afectaţi de cineva care, în mod flagrant, dă dovadă de lipsă de bun simţ”, spun vecinii.

Proprietara a decis să-i ofere casei aspectul neobişnuit, în urma unei alte dispute cu vecinii. În luna mai, locuitorii cartierului au acuzat-o pe femeie că închiriază proprietatea ilegal, pe termen scurt. Din acest motiv, ea a fost amendată cu 4.000 de dolari de Consiliul Local. Oamenii cred că proprietara a vopsit casa în nuanţa fucsia şi a pictat emoticoanele uriaşe pentru a se răzbuna.

Vecinii au apelat din nou la Consiliul Local pentru a o face pe femeie să îi redea casei aspectul iniţial. Ei spun că se simt jigniţi de emoticoanele cu limba scoasă. Însă, de data aceasta autorităţile nu pot lua nicio măsură împotriva americancei pentru că nu există vreo lege care să îi interzică asta. Locuitorii promit că nu vor renunţa aşa uşor şi o vor da în judecată personal pe proprietara casei.

Cuiburi de dinozauri, descoperite în România! Cum arată și cărei specii i-au aparținut - Foto... Omenirea este în pragul foametei! Câștigători ai premiului Nobel fac previziuni apocaliptice, pentru viitorul apropiat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x