Antena Căutare

„Ceaușescu a aflat un mare secret cu 11 zile înainte de a muri”. Fostul dictator a făcut o greșeală enormă!

Un secret incredibil a ieșit la iveală de puțină vreme și a fost dezvăluit de unul dintre oamenii, care au cunoscut foarte bine sistemul regimului Nicolae Ceaușescu.

Un secret incredibil a ieșit la iveală de puțină vreme și a fost dezvăluit de unul dintre oamenii, care au cunoscut foarte bine sistemul regimului Nicolae Ceaușescu.

Constantin Anghelache, fostul președinte al lui Dinamo, a vorbit în emisiunea GSP LIVE despre marea greșeală făcută de Nicolae Ceaușescu în decembrie 1989.

”Ceaușescu a refuzat să creadă în realitatea pe care i-au transmis-o nemții. I-au transmis să fie atent că va cădea. I-au spus asta în 14 decembrie 1989.

Aș avea două dezamăgiri din acea perioadă. Una din 14 decembrie că cine trebuia n-a ascultat. Lui Ceaușescu i se cerea să facă o schimbare categorică și n-a vrut să facă niciuna. El a făcut o mare eroare în existența lui. Prima a fost că am rămas singură țara de pe glob fără datorii externe. Pe el n-a avut cine să-l mai apere din exterior pentru că nu mai avea nimeni de luat bani de la noi”, a declarat Anghelache la GSP LIVE.

Dezvăluire uluitoare despre Elodia Ghinescu. Un apropiat al lui Cioacă vorbește: „Când voi spune tot ce știu, o să iasă ... Cel mai cunoscut simbol din Costineşti este pe cale să dispară. Epava care a fascinat generaţii întregi are zilele număr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x