Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Cei mai „cool” străbunici din lume! Sunt influenceri, la peste 85 de ani, și se iubesc de șapte decenii! Video

Cei mai „cool” străbunici din lume sunt influenceri, la peste 85 de ani. Soții Walker din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord se iubesc de șapte decenii.

Cuplul de bătrâni din Marea Britanie, Geoffrey și Pauline Walker, este celebru în mediul online. Cei doi au peste 85 de ani şi peste 200 de mii de urmăritori. Oamenii se pot compara cu influencerii și publică zilnic pe Instagram.

Chiar şi când sunt la cumpărături se filmează, Geoffrey Walker are 89 de ani, iar soţia lui Pauline, 86, însă vârsta este doar un număr pentru aceştia. Ei se comportă ca doi tineri, zâmbesc mereu şi fac glume. Pauline ţine şi lecţii de cusut, dar tot pe internet.

De ce și-au deschis contul de Instagram

Cei doi sunt de 69 de ani împreună şi au o familie foarte numeroasă. Au chiar şi zece strănepoţi. Chiar dacă copiii nu locuiesc cu ei, aceştia nu se simt singuri nicio clipă pentru că primesc mii de mesaje de la urmăritori.

Inițial, cei doi soți și-au deschis contul de Instagram pentru a putea să țină legătura cu copiii lor, care s-au mutat din Leicestershire, unde se află locuința familiei.

„Avem o familie numeroasă, care nu trăiește aproape de noi, așa că eu am deschis contul pentru a păstra legătura – pentru a vedea ce fac, pentru a trimite mesaje și a vedea ftografii. De acolo, am început să public videoclipuri cu soția mea”, a spus cel mai „cool” străbunic din lume, care folosește adesea hashtagul „o iubesc pe fata asta”.

Cei doi străbunici nu s-au așteptat să atragă atât de multă atenție. În prezent, au peste 200.000 de urmăritori pe Instagram.

„Ne asigurăm că publicăm doar lucruri pozitive, pentru că noi sutnem oameni pozitivi și ne place să facem lucrul acesta”, a mai spus străbunicul.

„Comentariile sunt minunate! Nu pot să cred cât de generoşi pot fi oamenii”, a spus străbunica, arătându-se copleșită de reacțiile internauților.

Cuplul de bătrâni se bucură acum de faima în mediul online şi le arată celor peste 200.000 de urmăritori cum să facă treburi casnice.

În tinerețe, Geoffrey Walker obișnuia să îi trimită soției sale scrisori de dragoste „aproape în fiecare zi”, în perioada în care era militar și se afla în Asia. A stat acolo doi ani, plecând la scurt timp după ce el și Pauline s-au căsătorit, în anul 1951. Geoffrey Walker a scris și o carte, intitulată în limba engleză „Parted by Conflict” (Despărțiți de conflict).

Recomandari