Antena Căutare

Cei mai periculoși bărbați, în funcție de zodie! Îți vor aduce rafale de suferință!

Unii bărbaţi sunt o binecuvântare pentru sufletul unei femei, în timp ce alţii provoacă rafale de suferinţă. Potenţialul unui bărbat de a răni o femeie depinde de semnul său zodiacal. Iată topul celor mai periculoşi bărbaţi pentru sufletul tău, în funcţie de zodia lor!

Cei mai periculoși bărbați, în funcție de zodie! Îți vor aduce rafale de suferință! Galerie
Bărbații vor lucruri diferite, în funcție de zodie

Unii bărbaţi sunt o binecuvântare pentru sufletul unei femei, în timp ce alţii provoacă rafale de suferinţă. Potenţialul unui bărbat de a răni o femeie depinde de semnul său zodiacal. Iată topul celor mai periculoşi bărbaţi pentru sufletul tău, în funcţie de zodia lor!

Gemeni

Zodia este cea mai vicleană din întreg zodiacul şi ocupă primul loc în top. Bărbaţii din această zodie deţin puterea magică de a dezbrăca o femeie de inhibiţii, totul pentru ca mai târziu, după ce au obţinut ce au vrut, să plece fără să se uite în urmă. Acest nativ tinde să asocieze dragostea cu minciunile şi jocurile erotice, lăsând în urma sa multe victime. Când porneşti la drum cu nativul din Gemeni, fă-o cu aceleaşi arme!

Fecioară

Bărbatul din Fecioară este Domnul Perfecţiune. El îţi frânge inima pentru că niciodată nu eşti suficient de bună pentru el. Fecioara are nevoie de mai mult, cere mai mult. Te critică, pentru că te iubeşte, pentru că vrea să te ducă pe drumul cel bun. Dar de unde ştie acest nativ care e drumul cel bun? Şi de ce nu înţelege că o femeie are nevoie şi de alte dovezi de afecţiune, cum ar fi o mângâiere.

Unii bărbați își vor răni partenerele

Leu

Nativul din Leu se iubeşte pe sine prea mult, atât de mult încât nimic în jurul lui nu mai contează. Dacă te implici total în relaţia cu un Leu poţi avea surpriza să constaţi că priorităţile sale n-au, de fapt, nicio legătură cu tine. Pentru el eşti doar un trofeu. Lângă tine se simte bărbat, dar tu lângă el nu te simţi o femeie împlinită.

Săgetător

Nativul din Săgetător n-are intenţii rele. El este un tip sincer, care îţi va spune din capul locului că adoră aventurile şi că e genul care se plictiseşte repede lângă aceeaşi femeie. Tu vei considera, însă, că eşti excepţia care confirmă regula. Vei fi convinsă că-l poţi schimba, că-l poţi ţine lângă tine. Dar şansele de reuşită sunt foarte mici.

Intră aici pentru a afla despre celelalte zodii!

Se apropie sfârșitul! Pe 28 septembrie se va produce un adevărat cataclism! Omenirea este în pericol!... Cum beau apă câinii? Video uimitor ce merită văzut!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x