Antena Căutare

Cel mai aglomerat mall din SUA! Oamenii se cazeaza la hotel pentru a avea timp sa-l viziteze

Mall-ul din Bloomington, Minnesota este cel mai aglomerat de pe teritoriul Statelor Unite, atragand anual peste 40 de milioane de vizitatori, un numar egal cu suma locuitorilor din statele Iowa si Dakota

Mall-ul care atrage zeci de milioane de oameni in fiecare an transforma Bloomington intr-o destinatie de neuitat. Cei care ajung acolo nu au timpul necesar pentru a profita de toate atractiile care le sunt puse la dispozitie. Complexul are o gama larga de 520 de magazine, plus 50 de baruri si restaurante, relateaza Daily Mail.

Totodata, in interiorul mall-ului exista cea mai variata tema a naturii pusa la dispozitia vizitatorilor. Desi este al doilea ca marime, incredibila gama de magazine, parcuri de distractii pentru copii, cluburi de noapte, restaurante, baruri si multe alte atractii il fac sa devina cel mai aglomerat centru comercial de acest tip din intreg spatiul american. Sa nu uitam de "Capela Iubirii" din interior, unde au avut loc peste 5.000 de nunti.

Pentru cei care trebuie sa plece si nu au reusit sa vada toate atractiile, in luna martie a fost deschis un hotel special pentru oaspeti. Mai multi vizitatori au spus ca este nevoie de patru zile pentru a putea intra in fiecare magazin in parte.

Mall-ul are in jur de 12.000 de angajati si gazduieste un acvariu de peste patru milioane de litri. Sezonul de varf din Bloomington, Minnesota aduce 13.000 de angajati in mall.

Foto: Hepta

Regina Angliei isi renoveaza “casele”: 71 de milioane de dolari!!!... Vioara de pe "Titanic" s-a intors acasa!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x