Antena Căutare

Cel mai bun director din lume! Muta birourile companiei pe plaja, in fiecare an, timp de o luna

O companie din Statele Unite ale Americii a gasit cea mai buna metoda de creste productivitatea angajatilor sai. In fiecare an, timp de o luna de zile, birourile se muta intr-un loc exotic.

David Barrett, directorul companiei Expensify, poate fi considerat cel mai bun CEO din lume. Impreuna cu cei 20 de colegi ai sai, el merge in fiecare an, timp de o luna, intr-un loc exotic. Aceasta nu este insa o vacanta, angajatii continuand sa lucreze, ci doar o metoda de a "coagula echipa", asa cum spune Barrett.

Barrett a declarat ca intotdeauna cauta destinatii exotice, cu plaje, dar care sa aiba toate facilitatile. Anul trecut, compania a lucrat pentru o luna din Vietnam, iar anul acesta din Thailanda.

Desi cheltuielile nu sunt acoperite decat partial, angajatii nu au nimic impotriva.

David Barrett a mai spus ca luna in care se lucreaza din strainatate este cea mai productiva.






VIDEO! Ce au gasit oamenii de stiinta in capul unei mumii dupa 2.400 de ani... Cainele, cel mai bun tovaras al omului. Un Rotweiller se joaca alaturi de un bebelus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x