Antena Căutare

Cel mai cautat barbat din SUA: A castigat 52 de milioane de dolari la loterie, dar nu si-a ridicat premiul

Este agitatie mare in Statele Unite. Toata lumea cauta un milionar, dar nu unul oarecare. Conducerea loteriei a dat publicitatii imagini cu tanarul care ar fi castigat, cu o luna in urma, marele premiu de 52 de milioane de dolari. Oamenii cred ca barbatul nu stie ce noroc l-a lovit si s-au gandit sa ii dea o mana de ajutor.

Reprezentantii loteriei se tem ca la mijloc ar fi o problema de comunicare sau o bariera lingvistica, motiv pentru care norocosul nu stie ca a castigat marele premiu. Se stie ca barbatul a verificat biletul la cateva agentii loto. Cu toate acestea, nu a incercat niciodata sa incaseze banii si a trecut mai bine de o luna de la extragere.

Ca sa fie siguri ca barbatul stie cat de norocos este, angajatii loteriei au pus fotografii cu el peste tot. Iar pe internet circula chiar si imagini cu momentul in care a cumparat biletul care l-a transformat in milionar. Oricum, are la dispozitie un an sa isi revendice premiul.

O pereche de chiloti murdari purtati de Elvis Presley va fi scoasa la licitatie... 1.282 de voluntari au batut recordul mondial pentru masaj in grup, in Thailanda...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x