Antena Căutare

Cel mai ciudat accident! Cu ce s-a trezit în cap un motociclist, în timp ce se afla în trafic

O întâmplare extrem de bizară, pentru orice om normal, a avut loc în China. Șocantă la prima vedere, dar fericită, într-un final. Un motociclist a fost lovit, în timp ce se afla în trafic, de un bărbat care dorea să își încheie socotelile cu viața.

O întâmplare extrem de bizară, pentru orice om normal, a avut loc în China. Șocantă la prima vedere, dar fericită, într-un final. Un motociclist a fost lovit, în timp ce se afla în trafic, de un bărbat care dorea să își încheie socotelile cu viața.

Bărbatul s-a aruncat de la etajul trei al spitalului în care era internat. Accidentul a fost surprins de camerele de supraveghere și, din fericire, atât motociclistul, cât şi pacientul au supravieţuit, potrivit Daily Mail.

Deși întâmplarea a fost, la prima vedere una extrem de neplăcută, momentul i-a salvat viața pacientului care renunțase definitiv la viață. În urma impactului, motociclistul s-a ales cu câteva fracturi la mâna dreaptă, în timp ce pacientul suicidal are răni ceva mai grave.

Contul de Twitter al fondatorului rețelei socială care poartă același nume a fost spart. Ce mesaje au postat hackerii... Cum te îmbolnăveşte internetul. Vezi ce se intamplă în corpul tău când stai la calculator...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x