Antena Căutare

„Cel mai dulce hoț” a dat spargerea într-un magazin, costumat în iepuraș. Imaginile surprinse dintr-un filmuleț au ajuns virale

Un hoț a avut o idee inedită de a sparge un magazin, iar imaginile surprinse pe camerele de luat vederi au ajuns virale.

hot surprins pe camerele de filmare Galerie
„Cel mai dulce hoț” a dat spargerea într-un magazin, costumat în iepuraș. Imaginile surprinse dintr-un filmuleț au ajuns virale | Captură video metro.co.uk

Poliția din America a lansat, mai în glumă, mai în serios, „o vânătoare pentru un iepuraș foarte rău”, scrie Metro.co.uk.

Citește și: Fenomen meteorologic bizar. Grindina a depăşit în dimensiuni mărimea unui ou de găină | Foto. Județul din România afectat

„Cel mai dulce hoț” a dat spargerea într-un magazin, costumat în iepuraș. Imaginile surprinse dintr-un filmuleț au ajuns virale

Imaginile surprinse pe camerele de filmare de la o spălătorie de haine din Quincy, Illinois, i-au lăsat nedumeriți pe proprietari și pe autorități.

Clipul arată un hoț, îmbrăcat într-un costum de iepuraș, care se uită prin sertare și își pune obiectele găsite într-un rucsac.

Departamentul de poliție locală a lansat un apel către public pentru a ajuta la identificarea „infractorului blănos”.

Departamentul de poliție Quincy a postat pe rețelele de socializare: „Nu poți inventa chestiile astea!

În primele ore ale dimineții, din data de 6 iulie, un individ îmbrăcat într-un costum de iepuraș a intrat într-o spălătorie de haine.

Ofițerul Holtman investighează acest furt și ar avea nevoie de ajutorul tău pentru a identifica acest hoț blănos.

Dacă cunoașteți persoana din acest videoclip, vă rugăm să sunați la Departamentul de Poliție Quincy la 217-228-4470 sau la Quincy Regional Crimestoppers la 217-228-4474.”, așa sună mesajul postat în mediul online.

Citește și: O tânără a observat cum nasul începe să ia o formă neobișnuită, după o intervenție medicală. Ce a urmat

În mod bizar, costumele au fost folosite de hoți de mai multe ori și în Marea Britanie.

În 2018, Mark Winslow a furat o dubă de livrare Asda în timp ce purta o cagulă și o singură piesă neagră împodobită cu stele care străluceau în întuneric, prin noiembrie.

Cu toate acestea, când a fugit și a plecat în viteză, poliția fiind pe urmele sale, costumul său lucea atât de tare încât a fost văzut de un elicopter de poliție.

Și în 2014, un hoț a îmbrăcat o ținută ce-l înfățișa pe Homer Simpson pentru a jefui un magazin din Derbyshire.

Fenomen meteorologic bizar. Grindina a depăşit în dimensiuni mărimea unui ou de găină | Foto. Județul din România afecta... Un bărbat a vrut să gătească un pește când a observat că toată carnea e albastră. A pus imediat mâna pe telefon...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x