Antena Căutare

Cel mai frumos clip: cum se muta un copac fara a-l ucide!!!

Nu-i nou, dar e emotionant. Intr-un fimulet de trei minute se vede cum niste englezi muta un copac (sunt sapte in total), fara sa-l omoare, fara sa incurce pe nimeni! De retinut ca au masini speciale pentru asa ceva!

Imaginile sunt din decembrie, anul trecut. Niste muncitori englezi (12 in total), se ocupa cu scoaterea pomilor si plantarea lor in alt loc. "Afacerea" are loc in Berwick, nordul Albionului, se face in liniste, iar pomii nu sufera nici macar o zgarietura. De retinut ca exista o masinarie care face toata treaba, ca groapa sapata se muleaza perfect pe ceea ce s-a "extras", ca circulatia nu e oprita si ca, pe finalul clipului, pe fundal, se vad cativa copilasi care se joaca intr-o gradina. Pentru ei si pentru viitorul lor au fost mutati cei sapte copaci.

Rugaminte: nu va inchipuiti ce s-ar fi petrecut cu pomii in Romania si nici nu faceti vreo comparatie! Urmariti doar clipul! Multumim!

Povestea nemuritoare din "Love Story", AZI, cu Gazeta Sporturilor!... Nimeni nu a auzit de el, desi e cel mai bogat om din Europa!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x