Cel mai mare mister al omenirii: când va fi Al Treilea Război Mondial. Noi calcule ne duc mai aproape de a vedea viitorul

Un cercetător a încercat să creeze o statistică prin care să prevadă cel de-Al Treilea Război Mondial, care va zgudui lumea. Datele folosite sunt strâns legate de cele două Războaie Mondiale.

Ar fi frumos dacă am putea anticipa viitorul. De-a lungul timpului au tot existat oameni, mai mult sau mai puțin capabili și informați, care au prezis fel și fel de evenimente care se vor năpusti asupra omenirii. Că s-au adeverit, că nu s-au adeverit, rămâne la altitudinea fiecăruia să interpreteze și să asocieze unele situații cu prezicerile făcute.

În orice caz, acum e mai simplu să anticipezi un eveniment major. Asta pentru că te folosești de trecut. Cu astfel de date poți să faci presupuneri estimative despre ce s-ar putea întâmpla și când s-ar putea întâmpla. Aaron Clauset, profesor asistent și om de știință la Universitatea din Colorado, a încercat să prezică una dintre cele mai mari amenințări la adresa umanității: Al Treilea Război Mondial. Au trecut peste 70 de ani de la ultimul război mondial major.

Află când cred cercetătorii că ar putea fi cel mai mare război

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri