Căutare Live

Cel mai mare mister al omenirii: când va fi Al Treilea Război Mondial. Noi calcule ne duc mai aproape de a vedea viitorul

Un cercetător a încercat să creeze o statistică prin care să prevadă cel de-Al Treilea Război Mondial, care va zgudui lumea. Datele folosite sunt strâns legate de cele două Războaie Mondiale.

Ar fi frumos dacă am putea anticipa viitorul. De-a lungul timpului au tot existat oameni, mai mult sau mai puțin capabili și informați, care au prezis fel și fel de evenimente care se vor năpusti asupra omenirii. Că s-au adeverit, că nu s-au adeverit, rămâne la altitudinea fiecăruia să interpreteze și să asocieze unele situații cu prezicerile făcute.

În orice caz, acum e mai simplu să anticipezi un eveniment major. Asta pentru că te folosești de trecut. Cu astfel de date poți să faci presupuneri estimative despre ce s-ar putea întâmpla și când s-ar putea întâmpla. Aaron Clauset, profesor asistent și om de știință la Universitatea din Colorado, a încercat să prezică una dintre cele mai mari amenințări la adresa umanității: Al Treilea Război Mondial. Au trecut peste 70 de ani de la ultimul război mondial major.

Află când cred cercetătorii că ar putea fi cel mai mare război

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri