Căutare Live

Cel mai mic bebeluș din lume. Ce se ascunde, de fapt, în spatele imaginilor. Este impresionant!

Este atât de mic, încât îţi încape cu uşurinţă în căuşul palmei. Doarme ca un îngeraş, este hrănit cu biberonul şi privit de cu emoţie de toţi cei care îi trec pragul mămicii sale.

Este atât de mic, încât îţi încape cu uşurinţă în căuşul palmei. Doarme ca un îngeraş, este hrănit cu biberonul şi privit cu emoţie de toţi cei care îi trec pragul mămicii sale.

Chiar dacă totul pare extrem de real, bebeluşul din imagini este opera de artă a unei femei extrem de talentate. Este vorba despre o păpuşă, confecţionată dintr-un material special, care îţi dă senzaţia că ai în faţa ochilor cel mai mic bebeluş din lume.

Mâinile i se mişcă în mod natural, guriţa la fel, la atingerea mamei, singurul lucru ce îi lipseşte fiind... viaţa. Chiar şi aşa, imaginile te lasă pur şi simplu fără cuvinte!

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri