Căutare Live

Cel mai paros barbat din lume face ravagii printre femei

Larry Gomez, in varsta de 35 de ani sufera de o boala rara din cauza careia a devenit cel mai paros barbat din lume, relateaza The Sun.

Barbatul sufera de hipertricoza, o afectiune care duce la cresterea parului in exces pe toata suprafata corpului. Isi tunde parul de pe fata o data la doua saptamani. Parul ii creste pana si pe pleoape, iar bratele sunt zonele cele mai afectate.

Hipertricoza este o boala care afecteaza alti 15 membri ai familiei sale. In adolescenta, Larry Gomez si fratele sau, originari din Mexic, s-au alaturat unui circ si au fost atractia curiosilor care veneau sa ii vada pe baietii-lup, cum li se spunea atunci.

In ciuda aspectului sau ciudat, Larry Gomez, spune ca nu a avut niciodata probleme cu femeile si ca acestea sunt foarte atrase de el. A avut peste 35 de iubite, a fost casatorit si are si un copil.

Pentru ca a aparut in cateva filme de la Hollywood si va avea propriul reality show, barbatul a declarat ca femeile care il cunosc sunt foarte dornice sa ii mangaie parul de pe fata. De asemenea, se confrunta cu o adevarata problema, fiind irezistibil pentru unele doamne care au ajuns sa il urmareasca non stop.

Foto: Westley Hardgrave

VIDEO! Zeci de delfini au invadat portul Tomis... FOTO! Vezi cum a invatat o veverita sa bea cu paiul!...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri