Antena Căutare

Cel mai renumit fizician face o declarație uimitoare! Teoria lui te va surprinde

Dacă n-ai mai auzit de ceva vreme o veste venită din partea lui Stephen Hawking, fizicianul te va surprinde cu o noutate despre Big Bang.

Dacă n-ai mai auzit de ceva vreme o veste venită din partea lui Stephen Hawking, fizicianul te va surprinde cu o noutate despre Big Bang.

Big Bang este momentul zero al universului, când dintr-un punct infinit de mic, de dens și de fierbinte, a luat naștere Universul de astăzi. Dacă lucrurile sunt relativ clare de aici încolo, e totuși problematic de aflat.

Vecinii de peste Prut sunt adevărați campioni la telefoane! Cifrele spun tot

Cu toate acestea, Stephen Hawking are un răspuns. Acesta a fost intervievat de către Neil deGrasse Tyson, în cadrul unei emisiuni pentru National Geographic Channel. Fizicianul a fost întrebat ”ce a fost înainte să fie totul”, iar răspunsul său se bazează pe teoria ”fără frontiere” din fizică.

Vrei să faci poze excepționale? Câteva telefoane de pe piață nu te lasă la greu când ai nevoie

Conform lui Stephen Hawking, condiția frontierelor Universului este că acesta nu are nicio limită. Pentru a înțelege mai bine teoria, ar trebui să pui mâna pe o telecomandă universală și să apeși butonul de derulare înapoi. Pe măsură ce faci asta, Universul se va contracta și va avea dimensiuni din ce în ce mai reduse. Dacă derulezi înapoi cei 13,8 miliarde de ani de existență, ajungi la începutul Universului.

Află aici mai multe despre teoria lui Stephen Hawking cu privire la Big Bang

Culoarea ochilor tăi dezvăluie totul despre tine! Iată adevărul care dărâmă toate miturile. Supriza OCHILOR CĂPRUI!... Floarea de colț, sărbătorită de Google prin doodle-ul de astăzi, 5 martie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x