CEL MAI SCUMP accident de MAȘINĂ! Te doare sufletul dacă auzi CÂT A COSTAT!

Un recent accident a stârnit numeroase reacții atunci când lumea a aflat că pagubele se ridică la impresionanta sumă de 1 milion de euro.

Un recent accident a stârnit numeroase reacții atunci când lumea a aflat că pagubele se ridică la impresionanta sumă de 1 milion de euro.

Una dintre cele 349 de bijuterii Ferrari F50 din lume a fost scăpată de sub control de către posesorul ei și a ricoșat într-un stâlp. Incidentul s-a produs în Marea Britanie, dar a atras atenția întregii lumi. Mașina este una din cele 349 exemplare produse vreodată de compania Ferrari, având o valoare extrem de ridicată.

Șoferul nu a dorit să își dezvăluie identitatea, dar s-a aflat că înainte de a pierde controlul bijuteriei pe patru roți, acesta gonea cu 202 kilometri pe oră, într-o regiune cunoscută pentru cursele pe care le organizează.

Accidentul este considerat a fi cel mai scump, după ce actorul care dă viață personajului Mr. Bean (Rowan Atkinson) și-a avariat vehiculul McLaren F1 în 2011.

Parteneri
Ashley Graham a dansat în lenjerie intimă. Ce mesaj a vrut să transmită modelul plus-size
Modelul plus-size nu se sfiește să-și arate burtica de gravida. Ashley Graham a postat recent un videoclip în care a dansat în lenjerie intimă pentru a promova ideea acceptării de sine. De când a anunțat că este însărcinată cu al doilea copil, Ashley a părut mai fericită ca niciodată.
Catine.ro
Ultimele știri