Antena Căutare

Globuri din aur și argint, decorațiuni din bijuterii și coliere. Acesta este cel mai scump brad de Crăciun din lume

Cel mai scump brad decorat de Crăciun a fost evaluat la suma de 11.026.900 dolari americani, respectiv 6.975.880 lire sterline.

Cel mai scump brad decorat de Crăciun a fost evaluat la suma de 11.026.900 dolari americani, respectiv 6.975.880 lire sterline.

A fost expus în Hotelul Emirates Palace din Abu Dhabi, capitala Emiratelor Arabe Unite, la data de 16 decembrie 2010, zi în care a fost inclus și în celebra Guinness World Records.

Valoarea a fost dată de ornamentele agățate în crengile bradului, care constau în globuri de argint și aur, dar mai ales în bijuterii precum brățări, coliere și ceasuri de mână.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Managerul general al hotelului, Hans Olbertz, a explicat că valoarea bradului în sine, care măsura 12 metri în înălțime, era de ''numai'' 10.000 dolari, restul sumei fiind dată de podoabele sale.

O altfel de Revoluție. Ziua în care Ceaușescu și-a adus aminte de Iisus Hristos!... El e Massimiliano. Nu are mâini și nici picioare, dar îți dă cea mai tare lecție de viață: „Nu ai nicio scuză”!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x