Antena Căutare

Cel mai scump resort din lume va fi construit în cel mai frumos loc din lume! Imaginile pe care trebuie să le vezi

Atlantis Resorts plănuieşte construcţia celui mai mare şi mai modern resort din lanţul lor pe plaja Ko Olina, Oahu, Hawaii.

Atlantis Resorts plănuieşte construcţia celui mai mare şi mai modern resort din lanţul lor pe plaja Ko Olina, Oahu, Hawaii.

Se duc tratative încă din 2005, dar proiectul a stagnat timp de 10 ani. Acum, compania pune la punct ultimele detalii pentru achiziţionarea unui teren de peste 60.000 de metri pătraţi.

Facilităţile şi comfortul vor fi asemănătoare cu cele ale The Palm resort din Dubai, cu un acvariu gigantic şi camere de lux care vor avea vedere la animalele marine.

Surse spun că acesta va fi cel mai costisitor proiect care s-a construit vreodată, cu o valoare estimată de peste 2 miliarde de dolari: "Hawaii este cel mai frumos loc din lume, deci este locul perfect pentru acest proiect".

Atlantis The Palm, Dubai

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tatăl unei fete a fost arestat după ce i-a confiscat acesteia telefonul... Cum faci să persiste parfumul toată ziua. Rocsana Marcu îți spune secretul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x