Antena Căutare

Cel mai scump și luxos hotel din lume arată uluitor! O noapte de cazare costă 100.000 de euro – GALERIE FOTO

Hotelul „The 13”, aflat în Regiunea Administrativă Specială Macao a Republicii Populare Chineze, este cel mai scump din lume, cu un tarif de aproape 100.000 de euro pe noapte. Luxul este prezent în fiecare colț al construcției.

Hotelul „The 13”, aflat în Regiunea Administrativă Specială Macao a Republicii Populare Chineze, este cel mai scump din lume, cu un tarif de aproape 100.000 de euro pe noapte. Luxul este prezent în fiecare colț al construcției.

Macao este unul dintre locurile preferate ale milionarilor chinezi, pentru care, de altfel, a fost construit, strategic, acest hotel.

„The 13” include șase vile private, unele dintre acestea având suprafețe de câte 2.000 de metri pătrați. În plus, hotelul le pune la dispoziție clienților câte un lift privat.

De asemenea, hotelul le pune la dispoziție vizitatorilor cele mai scumpe automobile de pe piață, cu șofer personal. Mașini Rolls Royce, cu logouri placate cu aur de 24 de carate și decorate cu 336 de diamante, sunt la dispoziția clienților.

Vilele Stephen cuprinse de acest hotel ascund cele mai mari comori. Având o capacitate de opt persoane fiecare, acestea dispun de câte un majordom care să răspundă oricăror nevoi ale clienților.

Nu că vizitatorii ar avea prea multe motive să iasă din hotel. Acesta include un spațiu pentru cumpărături, cu produse din cele mai luxoase magazine din lume. Clienții pot cumpăra și articole personalizate exclusive.

Un apartament standard din acest hotel se întinde pe o suprafață de 185 de metri pătrați, dar luxul se poate vedea în fiecare colț. Aceste spații de cazare sunt decorate în stil baroc, iar băile au tavane boltite și pardoseli din marmură retractabile ce ascund enorma cadă atunci când aceasta nu este folosită.

Fiecare apartament din „The 13” a costat 6,5 milioane de euro.

Construcția a fost inspirată de palatele regelui Ludovic al XIII-lea al Franței. Miliardarul Stephen Hung a alocat o mare parte fin averea lui pentru construirea acestui hotel. El a colaborat cu un grup de designeri pentru a se ocupa și de cel mai mic detaliu.

S-au născut primii bebeluși modificați genetic! Lumea științifică este revoltată: „Experimente iresponsabile făcute pe o... O vezi? Se uită la tine! O poză veche îți îngheață sângele! O fantomă „pândește” obiectivul. Fotograful jură că nu era n...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x