Antena Căutare

O tânără de 21 de ani este căsătorită cu cinci frați şi nu ştie care este tatăl copilului. “Mă culc cu fiecare, pe rând”

Cazul unei “familii” din India face înconjurul lumii. O tânără de 21 de ani este căsătorită cu cinci fraţi. Potrivit tradiţiilor locale, odată ce s-a căsătorit cu unul dintre bărbaţi, ea a fost nevoită să se mărite cu toţi.

Cazul unei “familii” din India face înconjurul lumii. O tânără de 21 de ani este căsătorită cu cinci fraţi. Potrivit tradiţiilor locale, odată ce s-a căsătorit cu unul dintre bărbaţi, ea a fost nevoită să se mărite cu toţi.

În prezent, cele şase persoane, alături de un copil, locuiesc într-o singură cameră, fără paturi. Ei trăiesc într-un sat din nordul Indiei, considerându-se o familie fericită.

Femeia se culcă în fiecare seară cu unul dintre fraţi. Mai mult, Rajo nu ştie al cui este primul lor copil, Jay, un băieţel de doar 18 luni.

“La început a fost puțin ciudat, dar nu favorizez pe niciunul. Mama mea a fost, de asemenea, căsătorită cu trei frați şi când m-am căsătorit ştiam că trebuie să îi accept pe toţi de soţi. Mă culc cu ei pe rând. Nu avem paturi, doar mai multe pături pe podea. Primesc mai multă atenţie decât majoritatea soţiilor”, a declarat femeia.

Guddu, primul dintre soţi, în vârstă de 21 de ani, povesteşte că a fost primul cu care s-a căsătorit, în urmă cu patru ani. El spune că toţi cei cinci bărbaţi întreţin relaţii sexuale cu femeia, dar nimeni nu este gelos, considerându-se o familie mare şi fericită. Tinerii au participat la o căsătorie Hindu aranjată, primul soţ fiind considerat cel oficial.

Cu toate acestea, potrivit tradiţiilor satului în care locuiesc, Rajo a fost nevoită să se căsătorească ulterior cu restul fraţilor, Bajju, 32, Sant Ram, 28, Gopal, 26, şi Dinesh. Cu ultimul dintre soţi s-a căsătorit în cursul anului trecut, în momentul în care Dinesh a împlinit vârsta de 18 ani, scrie Observator. TV.

Tradiţia provine dintr-o formă istorică de organizare a familiei, numită poliandrie, în care o femeie poate să se căsătorească în același timp cu mai mulți bărbați.

Cel mai bogat an din ultimii 30. Zodii norocoase în Noul An Chinezesc: Astrele se aliniază în casa banilor... Luni, 9.9.19. 10:03. Un asteroid de 40 de metri diametru poate lovi Terra cu 44.000 km/h. Al șaptelea pericol...
Zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Acești trei nativi se...
Horoscopul zilei de 4 iunie 2023. Berbecii trebuie să fie atenți la bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 4 iunie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți pe plan financiar...
Parteneri
Cel mai bun smoothie antiinflamator. Nutriționiștii îl recomandă pentru micul dejun
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x